8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPelici continuă la CSM

Pelici continuă la CSM

Iubit şi apreciat în Zăvoi, antrenorul echipei CSM Vâlcea, Alexandru Pelici, şi-a dat acordul să continue munca la gruparea olteană, urmând să semneze zilele viitoare un nou contract cu alb-albaştrii. Pelici a afirmat că decizia sa rămâne în picioare, indiferent că CSM Vâlcea continua să joace pe „Municipalul“ din Zăvoi sau se va muta la Reşiţa, „scenariu“ care se va întâmpla în cazul în care Damila va obţine aprobarea autorităţilor să evolueze pe stadionul numărul unu din Vâlcea. O decizie în această privinţă se va lua în această săptămână de consiliul local.
„Mi-am dat acordul să continuu indiferent unde va juca echipa, cu condiţia să rămână nucleul de jucători care a dus greul sezonul trecut. Acum, aşteptăm să vedem unde vom juca, dacă echipa va fi mutată la Reşiţa, e posibil ca unii jucători să nu vrea să continue. Când vom şti clar unde vom juca, atunci vom stabili şi lista cu jucătorii care vor veni. Eu mi-aş dori să rămânem la Vâlcea, jucătorii sunt acomodaţi acolo“, a spus Pelici, conform liga2.ro.
CSM Vâlcea s-a despărţit în această vară de Traore, Lungu, Nkongue şi Gogoşoiu, în timp Vasile şi Pârvu au primit propuneri de prelungire, dar încă nu au dat un răspuns. Singurul transfer de până acum este cel al atacantului Silviu Mureşan, care a evoluat sezonul trecut la Fortuna Brazi. Reunirea lotului divizionarei secunde va avea loc pe 10 iulie 2013, la ora 18.00, la stadionul „Municipal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS