18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Nistor menţine suspansul

Dan Nistor menţine suspansul

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Dan Nistor, se află sub comanda lui Cristi Pustai în cantonamentul de la Sibiu şi a precizat că nu ştie încă dacă va pleca de la echipă, deşi este dorit cu ardoare de CFR Cluj, iar oficialii celor două grupări au bătut palma. „Vom vedea ce va fi, eu m-am prezentat la Pandurii, sunt sănătos şi voi continua antrenamentele. Deocamdată, sunt sub contract cu Pandurii şi îmi fac munca aici, să vedem ce va mai fi în zilele care vor urma. În primul rând, voi avea nunta la finalul săptămânii (sâmbătă va avea loc evenimentul – n.r.) şi apoi vom vedea ce voi face mai departe. Nu ştiu dacă voi pleca, să vedem ce ne va rezerva
viitorul. Poate aş pleca pentru altă provocare, poate la Liga Campionilor, oricum la ceva mai bine. Deocamdată, cu Pandurii trebuie să câştigăm şase meciuri în preliminarii, dacă e să le luăm în calcul pe toate, şi apoi vedem ce va fi“, a spus Nistor, pentru site-ul clubului.
„Nu comentez de oferta de la Malaga sau de alte oferte, au fost discuţii în presă că merg la Malaga sau la Steaua, dar eu nu ştiu de aceste oferte. Deocamdată, sunt la Pandurii şi vedem ce se va rezolva în aceste zile în privinţa mea şi apoi voi da un răspuns. Dacă e un contract bun şi totul va fi în regulă între cluburi, nu aş refuza CFR. Eu aş fi preferat să joc afară, ca orice fotbalist, dar, dacă nu se poate, merg mai departe şi văd ce îmi va rezerva viitorul. Eu am aflat din presă de interesul echipei din Cluj şi cred că vor avea o echipă bună acolo după transferurile care se fac“, a completat Nistor.
Clubul Pandurii a anunţat că jucătorii Cosmin Băcilă şi Adrian Rusu, care nu au făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul de la Sibiu, sunt liberi să-şi caute echipe pentru viitorul sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS