16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Emil Săndoi: Nu avem perspective

Fotbal – Emil Săndoi: Nu avem perspective

Naționala de tineret Under 21 a României a intrat în istorie după contraperformanţa de vineri, când a remizat, scor 2-2 ( Iancu ’47, Buş ’85 / Zachariasen ’29 şi Igason ’90), în deplasare, cu Insulele Feroe, în primul meci din grupa a 6-a a preliminariilor CE din 2015. „Mereu am susținut ideea conform căreia trebuie protejați fotbaliștii români și că trebuie să le acordăm cât mai mult credit jucătorilor autohtoni. Din păcate, încep să le dau dreptate unora dintre patronii din Liga 1, care preferă să aducă străini. Ne avântăm tot mai mult în mocirlă, nu avem perspective“, a spus selecţionerul Emil Săndoi la revenirea în țară.

Evoluţia dezastruoasă l-ar fi scos din sărite pe tehnicianul craiovean, care ar fi avut şi un conflict cu unul dintre tricolori, conform Digi Sport. „După ce tricolorii mici au fost conduși la pauză cu 0-1, Săndoi a avut o reacție complet atipică pentru el. Cunoscut ca un tip calm și cerebral, antrenorul a cedat nervos și a urlat la fotbaliști în drumul spre vestiare, fiind auzit de toată lumea din jur. Selecționerul le-ar fi spus jucătorilor că nu merită să poarte tricoul României. Ajuns la cabine, Săndoi i-ar fi reproșat fundașului Alexandru Crețu primirea golului, fotbalistul lui CSMS Iași i-ar fi răspuns acestuia, moment în care antrenorul i-ar fi dat o palmă. România a revenit în joc, dar până la urmă rezultatul final a fost 2-2, după ce gazdele au egalat la ultima fază a meciului, din al patrulea minut de prelungiri. Din acel moment, Săndoi nu a mai vorbit cu nici unul dintre jucătorii săi, iar toate comunicările către fotbalişti au fost făcute doar prin intermediul asistenților săi“, a notat site-ul postului tv menţionat mai sus.
În jocul cu Insulele Feroe, România i-a avut pe teren pe: Brănescu – Bălaşa (’46, Manole), Plămadă, Toşca, Creţu – Benzar – Serediuc, Stanciu, Cârstocea (’78, Buş), Iancu – Ciolacu (’66, Gavra). Din grupa României mai fac parte echipele Germaniei, Irlandei şi Muntenegrului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS