24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Podari, campioana Doljului

AS Podari, campioana Doljului

AS Podari s-a impus ieri seară, pe teren propriu, în faţa echipei Dunărea Calafat, scor 4-2, în ultima etapă din play-off-ul campionatului judeţean. În urma acestui succes AS Podari a urcat pe primul loc în clasament, devenind noua campioană a Doljului. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ţenovici (’16, ’55-penalti), Stoica (’88) şi Preda (’90+3), replica oaspeţilor venind de la Uşurelu (’48) şi Pişleag (’82-penalti).

AS Podari: Barbu – Mateiţă, Istudor (’75, Sodoleanu), Preduţ, Stoian – Niţă, Ţenovici, Pârvan (’68, Crângoiu), Tâmplaru (’71, Stoica) – Boroiban, Preda. Antrenor: Victor Naicu.
Dunărea Calafat: Purcea – Uşurelu, Chiva (’68, Riza), Roşianu, V. Sârbu, Popa (’33, Brebenel), Corneanu, Drăguşin (’42, Pişleag), M. Ilie – A. Sârbu (’63, N. Sârbu), Bârsan. Antrenor: Claudiu Oncică.

Cartonaşe galbene: Preduţ, Sodoleanu / Roşianu, V. Sârbu, Pişleag.

Au arbitrat: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi,Adrian Popescu; George Găman.

Observatori: Marian Ezaru, Ciri Maier, Aurică Beldeanu.

 

Naicu, în faţa celei de-a doua promovări consecutive

 

La finalul jocului, antrenorul lui AS Podari, Victor Naicu, a fost foarte bucuros de victoria obţinută, dar ştie că mai sunt de făcut doi „paşi“ importanţi pentru ca obiectivul să fie îndeplinit. Tehnicianul craiovean speră să câştige faza judeţeană a Cupei României, finala fiind programată miercuri, de la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“, în compania echipei CS Işalniţa, şi abia apoi va pregăti meciul de baraj, cu Recolta Dănceu, din 19 iunie. „A fost o victorie muncită, pe care am meritat-o, pentru că am controlat jocul în majoritatea timpului. Să iei gol în minutul 82 nu e uşor, trebuie să ai un psihic puternic ca să continui să lupţi, pentru că la 2-2 ei rămâneau pe primul loc. Totuşi meciul ţine 90 de minute şi băieţii au înţeles asta şi au reuşit să se impună. Îi felicit pe aceşti jucători minunaţi şi mulţumesc şi publicului, iar de acum ne gândim la promovare. De astăzi încep să mă gândesc la meciul din finala Cupei, abia apoi vom pregăti meciul de baraj, cu Recolta Dănceu“, a spus Victor Naicu, tehnicianul care se află în faţa celei de-a doua promovări consecutive, după ce anul trecut a condus-o pe CS Apa Craiova în Liga a III-a.

 

Jucătorii podăreni, fericiţi şi optimişti

 

Alexandru Stoica şi Cătălin Ţenovici, autorii celor mai importante goluri ale podărenilor, au afirmat că au crezut tot timpul în şansa lor, chiar dacă meciul luase o întorsătură defavorabilă în finalul jocului. „Mă bucur că am reuşit să înscriu şi sunt foarte fericit pentru ce am realizat, pentru că am depus mult efort. Am crezut tot timpul că putem câştiga. Mergem la baraj şi sper să obţinem promovarea în Liga a III-a. O să avem un meci dificil cu Recolta Dănceu, dar eu zic că avem un lot foarte valoros şi o să fie bine“, a declarat Alexandru Stoica. „Am marcat două goluri şi nu au fost suficiente, iar în final am tremurat puţin, însă până la urmă a ieşit bine. Mă bucur pentru victorie şi mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa. Sunt mândru că am reuşit să câştigăm campionatul. Nu mă aşteptam să jucăm cu un public atât de numeros, cred că au fost 2.000 de oameni, şi vreau să le mulţumesc că ne-au încurajat şi au avut încredere în noi. Au fost al 12-lea jucător! Eu zic că am fost echipa care a meritat să fie campioană şi acum trebuie să abordăm cu aceeaşi determinare finala Cupei şi meciul din barajul pentru promovare“, a spus Cătălin Ţenovici.

În tabăra dunăreană a fost multă tristeţe, nici un reprezenant al formaţiei vizitatoare nedorind să discute despre meciul care a le-a spulberat visele.

Clasament play-off: 1. AS Podari 24 de puncte (golaveraj 23-14), 2. Dunărea Calafat 22 (19-13), 3. CSO Filiaşi 14 (14-8), 4. Prometeu Craiova 8 (14-27).

 

Pentru declaraţiile video accesaţi adresele de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=xQYClLOl2Y0&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=zaZ-J9ZLMCs

http://www.youtube.com/watch?v=ckzSeIrMI7w

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS