17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Alexa și-a prelungit contractul cu Anorthosis

Fotbal – Alexa și-a prelungit contractul cu Anorthosis

Mijlocaşul Dan Alexa s-a întors prima oară în România după 11 luni, de când ales să plece de la Rapid în Cipru, la Anorthosis. Mijlocașul român a terminat pe locul doi campionatul în Insula Afroditei, iar conducerea i-a propus prelungirea contractului cu încă un sezon, chiar dacă are deja 33 de ani. „Am prelungit contractul, pentru că m-am simțit apreciat și m-am acomodat bine. Am avut colegi cu care am lucrat înainte, Rui Duarte, Spadacio, Emil Jula, apoi a venit Galamaz, pe care-l cunoaște toată lumea. Antrenorul Ronny Levy m-a dorit foarte mult și m-a făcut să mă acomodez mult mai rapid”, a declarat Alexa, pentru Digi Sport.

Fotbalistul a dezvăluit că-și va încheia cariera la vicecampioana Ciprului: „Probabil că după acest an o să mai prelungesc încă un an. Dacă nu, probabil o să-mi încep cariera de antrenor, pentru că îmi place foarte mult.”
Alexa s-a trasnferat vara trecută de la Rapid la Anorthosis și a jucat 22 de meciuri pentrue chipa din Cipru, în cele 32 de runde ale sezonului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS