10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Naicu aşteaptă bătălia finală

Victor Naicu aşteaptă bătălia finală

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Dolj a programat miercuri seară etapa a 5-a din play-off-ul Ligii a IV-a, rundă în urma căreia nu s-a produs nici o modificare în clasament. Liderul Doljului, Dunărea Calafat, şi-a adjudecat toate cele trei puncte puse în joc în confruntarea cu CSO Filiaşi de pe teren propriu, învingând cu 2-1 (goluri Pişleag ‘4, ‘7 / A. Lupu ‘83), în timp ce AS Podari s-a impus clar, scor 5-2 (goluri Preda ‘13, Boroiban ‘24, ‘70, Stoica ‘83, Niţă ‘86 / Stamin ‘57, ‘71), în faţa craiovenilor de la Prometeu. În urma acestor confruntări, clasamentul Ligii a IV-a Dolj arată astfel: 1. Dunărea Calafat – 22 de puncte (golaveraj 17-9), 2. AS Podari – 21 (19-12), 3. CSO Filiaşi – 11 (11-18), 4. Prometeu Craiova – 8 (14-24).

Doljul îşi află campioana în ultima etapă

Antrenorul formaţiei AS Podari, Victor Naicu, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut în faţa „pompierilor“ din Bănie, afirmând că aşteaptă nerăbdător meciul direct cu Dunărea Calafat, care va decide campioana Doljului. „A fost un meci foarte frumos, cu goluri multe şi cu ocazii destule, şi îi felicit pe băieţi pentru evoluţia pe care au avut-o. Am mai trecut un hop, dar urmează meciul decisiv, cu Dunărea Calafat, de pe teren propriu. Joi vom juca, de la ora 18.00, dar eu nu consider că avem prima şansă, pentru că ei au şi varianta egalului. Oricum, o să-i aştepte iadul săptămâna viitoare, sportiv mă refer, nu la altceva. N-am jucat nici la ei la egal, dar acasă… Cunoaştem foarte bine echipa lor şi o să-i anihilăm. Vreau să le dăm trei-patru goluri diferenţă, pentru că avem o echipă mult mai valoroasă ca a lor. E presiune pe noi, pe jucători, pentru că toată munca noastră de un an se va decide în acest ultim meci din campionat, dar o să fie bine, sunt sigur de asta. Abia aştept confruntarea asta. Vom fi prieteni cu ei decât după meci, înainte nici nu-i cunosc. Îmi doresc foarte mult să câştigăm titlul, apoi, pe 12 iunie, Cupa României, şi, bineînţeles, să abordăm cu cea mai mare încredere barajul de promovare. Ar fi un lucru extraordinar să reprezentăm şi noi Doljul în Liga a III-a“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
AS Podari: Barbu – Stoian, Mihăiţă, Istudor, Preduţ – Crîngoiu (‘80, Dumitraşcu), Ţenovici, Tâmplaru (‘69, Pîrvan), Stoica (‘46, Niţă) – Preda, Boroiban (‘73, Telea). Antrenor: Victor Naicu.
Prometeu Craiova: Ciocîrlan (‘47, Marinescu) – Şerban, Cl. Sandu, Vătu, Enache (‘46, Bică) – Ghiţă, Chiliman, Stamin, Gae – Rotaru, Corcoveanu. Antrenor: Victor Şişoe.
În etapa a 6-a din play-off (ultima), CSO Filiaşi va primi vizita celor de la Prometeu Craiova, duelul fiind programat mâine, de la ora 11.00, în timp ce FC Podari va juca joi, de la ora 18.00, în compania celor de la Dunărea Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS