10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii nu concep decât victoria

Pandurii nu concep decât victoria

Gorjenii şi-au propus o evoluţie bună în jocul de astăzi, cu Viitorul Constanţa, şi obţinerea
tuturor punctelor

Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), pe teren propriu, pe Viitorul Constanţa, disputa contând pentru etapa a 30-a din Liga I. Adversara este, aparent, o echipă accesibilă pentru trupa lui Cristi Pustai, dar, cum oltenii nu concep să rateze victoria, nu-i tratează cu superioritate pe tinerii lui Gică Hagi, ştiind că o astfel de atitudine ar putea conduce la neplăceri. Antrenorul cu portarii, craioveanul Valentin David (foto), a afirmat că nici un pandur nu-şi doreşte să se abată de la drumul care duce la un loc de Liga Europa şi că toată lumea este concentrată asupra jocului. „Întâlnim o echipă imprevizibilă, capabilă de orice, iar faptul că joacă sub presiunea locului ocupat în clasament o face foarte periculoasă. Fotbalul e fotbal şi până la urmă valoarea face diferenţa, iar în cazul nostru nu cred că ne putem compara în momentul de faţă cu Viitorul. Suntem de mult timp în fenomen şi ştim cum să gestionăm un astfel de joc. Băieţii au bătut pe CFR Cluj, Dinamo şi alte echipe mai «grele» şi sunt conştienţi că totul depinde acum de ei. Sunt conectaţi la partidă şi sper să obţinem o victorie frumoasă, care să ne permită să ne continuăm drumul spre Liga Europa“, a declarat „secundul“ Valentin David, pentru GdS.
Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristi Pustai, nu îl va putea utiliza în jocul cu Viitorul Constanţa pe fundaşul central Ousmane Viera, ivorianul fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În schimb, în lotul oltenilor va reveni Claudiu Voiculeţ, absent la meciul cu Steaua din cauza unor probleme medicale.
Din tabăra constănţeană va absenta atacantul Denis Alibec, care a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 6.800 de lei pentru cartonaşul roşu primit pentru proteste după fluierul final al partidei cu CFR Cluj, de săptămâna trecută.

Condescu îi vrea
pe fraţii Costea

Preşedintele CA al echipei Pandurii, Marin Condescu, a afirmat că e optimist în privinţa participării în Liga Europa, precizând că i-ar dori la Târgu Jiu pe fraţii Costea, punctând totodată că Ousmane Viera va rămâne în Oltenia dacă obiectivul va fi atins.
„Viera rămâne la noi dacă vom juca într-o cupă europeană. Dacă nu, va pleca la o echipă din afară. Mă interesează Mihai Costea, îmi place, nu ştiu părerea lui Pustai. Am discutat cu Gigi Becali şi în iarnă. Depinde şi ce vrea jucătorul. Şi pe Florin îl vreau. Dar, repet, nu am discutat cu Pustai. Îmi plac amândoi. Îi vreau la Pandurii, vedem ce va fi în vară“, a spus Marin Condescu, la Sport.ro.
Conducătorul gorjenilor a vorbit şi despre situaţia lui Dan Nistor, care este aproape de un transfer la Malaga şi nu la un club din Liga 1. „CFR nu şi-a manifestat interesul pentru Nistor. Nu cred că cei de la CFR au luat înainte legătura cu jucătorul şi apoi cu noi. E un jucător sub contract cu Pandurii. Malaga e decisă să-l ia pe Nistor, dar depinde foarte mult de ceea ce vom face noi, dacă avem sau nu capacitatea de a ajunge într-o cupă europeană. Încă nu am negociat preţul, s-a negociat doar salariul şi schimbul de jucători. E posibil ca Nistor să ajungă acolo împrumut cu posibilitatea de cumpărare“, a mai spus Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS