24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii au obţinut maximum posibil

Vâlcenii au obţinut maximum posibil

Venit la începutul returului la CSM Vâlcea, antrenorul Alexandru Pelici a reuşit foarte repede să redreseze gruparea din Zăvoi, propulsând-o din subsolul clasamentului pe un liniştitor loc opt, având la activ câteva victorii frumoase. Ultimul succes a avut loc sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga a II-a, seria 2, oltenii trecând cu 2-0 de UTA Arad, golurile fiind semnate de Vasile (‘18) şi C. Stoica (‘81 – penalti).
„O victorie mare pentru noi, pentru că am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care şi-a jucat una dintre ultimele şanse la promovare. A fost o săptămână tensionată, iar victoria este cu atât mai preţioasă. Îmi felicit din toată inima băieţii. Aceste puncte ridică mult imaginea echipei, a jucătorilor şi a antrenorilor. Cei care au intrat au demonstrat caracter, au muncit mult, au arătat că se poate conta pe ei în continuare. CSM va juca pe teren, indiferent unde şi cu cine“, a spus Pelici, conform liga2.ro.

Alb-verzii au transpirat
serios pentru puncte

O victorie importantă a obţinut-o şi Damila Măciuca, gruparea olteană a avut o oponentă de calibru, pe CS Mioveni. Echipa lui Claudiu Niculescu s-a impus cu 2-1, golurile fiind marcate de Pârvulescu (‘48) şi Lircă (‘81-penalti), respectiv Arnăutu (‘57). „A fost foarte dificil, sunt bucuros de rezultat, dar nu şi de joc. Sperăm în continuare la primele două locuri. Nu înţeleg de ce ne retragem şi avem o oarecare teamă de a juca. Probabil este presiunea rezultatului, pentru că, dacă vrem să ne atingem obiectivul, trebuie să câştigăm tot. Jucătorii mei pot mult mai mult decât au arătat cu Mioveniul. Sunt mulţumit de cei care au intrat azi în teren în locul titularilor“, a declarat Claudiu Niculescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS