20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii, neputincioşi în Giuleşti

Severinenii, neputincioşi în Giuleşti

CS Turnu Severin nu a putut da calculele hârtiei peste cap şi a pierdut confruntarea de vineri seară, de la Bucureşti, cu Rapid, giuleştenii impunându-se cu 1-0 în meciul contând pentru etapa a 28-a din Liga I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Alexandru Ioniţă I, în minutul 37, atacantul gazdelor profitând de o pasă greşită a lui Durimel către portarul grec Panagopoulos, a interceptat balonul şi a înscris în poarta goală.
Rapid: Pecanha – Roman, Abrudan, Oros, N. Vasile – N. Grigore – Grigorie, Herea, Al. Ioniţă II (‘68, Păun), Ciolacu (‘60, Mardare) – Al. Ioniţă I (‘56, Pancu). Antrenor: Marian Rada.
CS Turnu Severin: Panagopoulous – Dănănae, Durimel, Asanovici, Djalilov (‘81, Poiană) – Brata (‘69, Crăciun), D. Stoica, Vranjkovici, Velcovici (‘46, Thomas) – Costea, M. Roman. Antrenor: Jerry Gane.
Cartonaşe galbene: Abrudan ‘24, ‘58 / Durimel ‘42, M. Roman ‘84.
Cartonaş roşu: Abrudan ‘58
Au arbitrat: T. Crăciunescu – B. Velicu, Fl. Păunescu.
„Nu am reușit să deschidem apărarea adversă, mai ales după ce ei au rămas în zece oameni. Ne-a costat acea greșeală copilărească din finalul primei reprize. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar am crezut că putem înscrie măcar un gol după eliminare. Sunt supărat pentru că nu luăm puncte în deplasare și devine din ce în ce mai greu. Am avut probleme financiare încă din turul campionatului. Avem restanțe, nici în retur nu stăm bine. Pentru rezultate am nevoie de o stabilitate financiară! Trebuie să trecem și peste această salvare, pentru că vom avea de câștigat dacă reușim să ne salvăm. E din ce în ce mai greu, mai ales în condițiile astea. Meciurile de acasă le abordăm foarte bine, dar presiunea din deplasare se reflectă în lipsa lucidității. Poate și ghinionul a făcut să nu înscriem. Rămânem să luptăm în ultimele etape, ne jucăm șansa până la capăt“, a spus antrenorul severinenilor, Jerry Gane, la Digi Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS