13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au ales cu ocaziile

S-au ales cu ocaziile

CS Apa Craiova a pierdut confruntarea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CS Vladimirescu, scor 0-1, contând pentru etapa a 21-a din Liga a III-a, seria 4, şi şi-a diminuat considerabil şansele de a se salva de la retrogradare. Unicul gol al meciului de pe stadionul „Depou – CFR“ a fost marcat de Remus Păcurar, pe un contraatac rapid purtat pe partea dreaptă a atacului oaspeţilor, în faza premergătoare sprintului atacantului arădean fiind luată în discuţie şi o poziţie de ofsaid (0-1, ‘51). În ciuda destinaţiei celor trei puncte, elevii lui Ionel Luţă şi Florin Dumitru au dominat partida de la un capăt la celălalt, irosind numeroase ocazii de gol, mai ales în prima parte a întâlnirii.
CS Apa Craiova: Adrian Surdu – Frank Orban, Eduard Dina, Mihai Chiriţă, Mihnea Firoiu – Cătălin Niţă (‘46, Giani Stoichiţoiu), Bogdan Buşică (‘55, Costinel Răduţ), Alex Dreşcă, Robert Căle (‘59, Mădălin Poenaru) – Alex Copilescu, Renato Bălan (‘72, Cosmin Carauleanu).
CS Vladimirescu: Alex Mitrea (‘90, Krisztian Bak) – Sergiu Bobeciuc (‘21, Marius Ciubancan), Sorin Ciobanu, Cosmin Drăgan, Migricel Istin – Raul Stănaia, Cosmin Dobai, Andrei Purece (‘85, Ovidiu Cherciu), Robert Kocsis – Remus Păcurar, Abiodun Olaeny. Antrenor: Cristian Sculici.
Au arbitrat: Cr. Vieru – G. Cârlea, I. Duma.

Berea, mai amară decât de obicei

Supărare mare după această înfrângere în faţa „lanternei roşii“, pe care nici un jucător sau oficial craiovean nu şi-o putea imagina. „Secundul“ şi totodată directorul de imagine al CS Apa, Florin Dumitru, le-a scos băieţilor de la rece un bax de doze cu bere şi câteva sticle de suc, dorind să-şi cinstească elevii cu ocazia zilei de nume, dar atmosfera nu a fost cea mai bună. „Nu credeam să pierdem acest meci. Am dominat, ne-am creat ocazii de gol, dar mingea nu a vrut să intre în poartă şi ne-am complicat foarte mult existenţa. Trebuie să rămânem optimişti şi să luptăm pentru salvare până în ultima clipă“, a spus Florin Dumitru, dorind să-i îmbărbăteze pe Chiriţă şi compania. „E greu, orice înfrângere este dureroasă şi orice punct pierdut ne afectează, dar trebuie să credem în noi. Nu-mi explic cum am pierdut şi cred că nici ei nu ştiu cum de au câştigat. Nu cred să mai facă vreun punct până la final cu echipa pe care o au, dar ce mai contează dacă ne-au învins tocmai pe noi… Azi (sâmbătă – n.r.) am pierdut meciul, dar trebuie să jucăm şi să-l câştigăm pe următorul, şi să credem în şansa noastră. Trebuie să luptăm până la final“, a punctat şi Ionel Luţă. Afirmaţiile celor doi antrenori, întărite prin câteva intervenţii ale preşedintelui Dorel Grigorie şi directorului sportiv Ion Mihai, nu au avut însă prea mult efect asupra jucătorilor strânşi ciorchine la masa de lângă „oficială“, devenită „masa tăcerii“. Cu toţii au fost afectaţi de insuccesul cu CS Vladimirescu şi sunt conştienţi că această înfrângere va conta enorm în economia campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS