12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii nu concep eşecul

Craiovenii nu concep eşecul

CS Apa Craiova va evolua sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, împotriva echipei Autocatania Caransebeş, partida contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 4. Optimismul primează în rândul fotbaliştilor din Bănie, fundaşul Mihnea Firoiu, care a evoluat în tur pentru bănăţeni, fiind convins că destinaţia punctelor puse în joc ar trebui să fie în contul craiovenilor.
„Victoria cu Pandurii II ne-a dat o mare încredere, am dovedit că suntem capabili să câştigăm puncte cu echipe mai experimentate decât noi. Acum ne aşteaptă o partidă dificilă la Caransebeş, pentru că nici ei nu traversează o perioadă prea bună şi vor încerca să câştige ca să se redreseze. Nu ne este teamă deloc de ei, pentru că au pierdut foarte mulţi jucători în iarnă. Nici staff-ul tehnic nu mai este cel din turul campionatului, nici măcar patronul, deci ei nu mai sunt atât de bine organizaţi. Îşi propuseseră promovarea, de asta am mers şi eu acolo, dar pe parcurs s-au schimbat multe, iar acum sunt într-un vizibil regres. Eu zic că avem un lot mai bun şi în mod normal vom câştiga la Caransebeş“, a spus Mihnea Firoiu.

Cătălin Niţă: Vreau să marchez

Mihnea Firoiu nu este singurul jucător din lotul CS Apa care a jucat în tur pentru Autocatania Caransebeş, tot de la CS Turnu Severin ajungând, în ianuarie 2012, la formaţia bănăţeană şi Cătălin Niţă. „Am jucat doar câteva etape acolo, după care mi-am depus memoriu şi am devenit liber. Aşa am venit acasă, la Craiova, şi acum joc la CS Apa. Îmi doresc foarte mult să câştigăm la Caransebeş şi eu cred că putem. Nu mai e echipa aia din tur, iar noi suntem în progres. Vreau să marchez în fiecare meci, şi la Caransebeş aş vrea, dar nu asta e important, ci să câştige echipa. Avem nevoie de cele trei puncte şi suntem capabili să le luăm, chiar dacă avem trei absenţe importante în lot: Căle, Răduţ şi Trăistaru. Sper să confirmăm“, a declarat Cătălin Niţă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS