12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNistor, în vizorul celor de la Toulouse şi Malaga

Nistor, în vizorul celor de la Toulouse şi Malaga

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Dan Nistor, se află în atenţia formaţiei franceze Toulouse, ocupanta locului 11 în Ligue 1, a anunţat, ieri, site-ul franceinfo.fr. Conform jurnaliştilor din Hexagon, un oficial al grupării franceze l-a urmărit pe Nistor la meciul pe care Pandurii Târgu Jiu l-a pierdut, sâmbătă, scor 0-2, cu Rapid Bucureşti, în etapa a 24-a a Ligii I. De serviciile jucătorului de 24 de ani s-a interesat şi clubul spaniol Malaga.
„Deocamdată, sunt la Pandurii şi vreau să îmi fac treaba aici şi să termin cu capul sus“, a comentat mijlocaşul oltenilor.
Dan Nistor, jucător achiziţionat în 2010 de la formaţia Dacia Mioveni, mai are contract cu clubul gorjean până în iunie 2014 şi nu este deloc tentat să-şi prelungească înţelegerea, el dorindu-şi să evolueze la Steaua. „Am avut o ofertă să semnez un acord nou, dar nu ne-am înţeles. Orice jucător vrea să ajungă la Steaua, să joace în Liga Campionilor. Cred că am calităţi suficiente pentru o formaţie atât de mare. Sunt modest şi muncitor. În plus, am rămas în relaţii bune cu foştii mei colegi de la Pandurii care sunt acum la Steaua. Pintilii e chiar naşul meu, mă va cununa la vară“, a declarat Nistor, pentru Gorj Domino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS