14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Voiculeţ, trimis la investigaţii medicale

Claudiu Voiculeţ, trimis la investigaţii medicale

Jucătorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Claudiu Voiculeţ, accidentat în stagiul de pregătire de la Sibiu (leziune musculară), a fost trimis pentru câteva zile la o clinică din Capitală pentru a-şi începe tratamentul în vederea recuperării. „Din păcate, ne confruntăm cu o problemă medicală care ne afectează pentru meciul cu Rapid. Este problema cu accidentarea mai veche a lui Voiculeţ, care a lipsit la antrenamente în ultimele zile. El a şi plecat din stagiul de la Sibiu şi se află sub tratament la o clinică. Lucrurile decurg bine în privinţa lui şi se pare că de luni, după ce o să mai facă o ecografie, va face joncţiunea cu lotul la Târgu Jiu şi va reveni la pregătire“, a afirmat antrenorul echipei Pandurii, Cristi Pustai, pentru site-ul oficial al clubului.
Tehnicianul gorjenilor a precizat că are mai multe soluţii de înlocuire a lui Voiculeţ în primul unsprezece: „Soluţiile de înlocuire sunt mai multe, mai sunt încă 20 de jucători în lot. Nici un jucător nu este de neînlocuit. Să vedem la ora jocului cine va intra în locul lui, adică în primii 11. Lotul pentru meciul cu Rapid îl vom decide abia după antrenamentul din această după-amiază (ieri – n.r.), de la Braşov“.
Jucătorul echipei Pandurii, Alexandru Dan, care a fost împrumutat în tur la FCM Târgu Mureş, a fost convocat în lotul care s-a antrenat în stagiul de la Sibiu. Cristi Pustai a fost mulţumit de modul în care s-a pregătit mijlocaşul de 19 ani şi a decis ca acesta să fie legitimat la Pandurii pentru partea a doua a acestui sezon.
Alexandru Dan ar putea debuta la Pandurii în partida cu Rapid, programată sâmbătă, de la ora 21.30 (Digi Sport 1), pe stadionul „Giuleşti – Valentin Stănescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS