AJF Dolj, ajutor pentru ŢicleanuSilviu Bogdan a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a anunţat că fotbalul judeţean va intra sub lupa lui Aurică Ţicleanu şi a altor antrenori de valoare, care să descopere jucători talentaţi pentru noua Universitatea Craiova.

Preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a făcut bilanţul după puţinele etape scurse din fotbalul mic din Dolj sub comanda sa. „Până acum nu am avut evenimente deosebite în campionatul Ligii a IV-a, a V-a şi a VI-a. Unele dintre ele sunt inerente, unele de acceptat, altele nu, pentru că, aşa cum am zis când am venit la conducerea AJF Dolj, nu vrem să încurajăm actele de indisciplină sau haosul în acest judeţ. Dacă strângem ce am reuşit până acum, eu zic că este bine. Discut cu foarte mulţi primari din Dolj, oameni care bagă bani în fotbal, şi cred eu că au înţeles şi dânşii că numai printr-o organizare foarte bună putem să progresăm. Unii dintre ei au înţeles ceea ce am început, ceilalţi poate acceptă puţin mai greu, dar ne vom înţelege, pentru ca pe terenurile de sport să nu mai fie scandaluri, să nu mai intre spectatorii pe teren. Până acum, campionatul decurge normal. Am amânat etapa de miercuri din cauza condiţiilor atmosferice şi se va juca pe 3 aprilie. E zăpadă, dar programul nu ne permite să întrerupem campionatul. Terenurile vor fi grele pentru runda de sâmbătă şi duminică şi vom amâna unele meciuri doar dacă situaţia o impune“, a spus preşedintele AJF Dolj.

„Totul va fi transparent“

Conducătorul fotbalului doljean a „radiografiat“ şi activitatea celorlalte organisme din cadrul AJF, anunţând totodată că a demarat discuţii cu diverse firme pentru obţinerea sponsorizării fotbalului mic. „Vreau să anunţ lucruri pe care noi, AJF Dolj, împreună cu Comisia Judeţeană de Arbitri, le-am rezolvat în această perioadă. Am pus la punct un sistem prin care arbitrii şi observatorii să primească banii lunar, la începutul fiecărei luni. Este o sumă pe care o vom plăti la arbitri, una la observatori, se vor plăti dările către stat, deci totul va fi transparent, mai ales că am reuşit să le facem tuturor carduri bancare. Vom încerca să mai schimbăm ceva şi la Comisia de arbitri, deşi eu sunt mulţumit de modul cum s-a derulat până acum activitatea acolo, la fel şi la Comisia de Disciplină şi la cea de competiţii. În această perioadă am purtat discuţii şi cu câteva firme în vederea sponsorizării AJF Dolj şi vom vedea ce vom reuşi şi sub ce formă. Îmi doresc să avem doi-trei sponsori, care să ne ajute să ne desfăşurăm activitatea cât mai bine şi îi vom anunţa atunci când vom reuşi să parafăm înţelegerile“, a punctat Silviu Bogdan.

Ajutor necondiţionat pentru Ţicleanu


şi compania

Reînfiinţarea Universităţii Craiova a fost salutată de preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, anunţând că îi va sprijini, după posibilităţi, pe Aurică Ţicleanu şi Ilie Balaci, să creeze un lot competitiv. „Este un lucru foarte important că va reveni Universitatea Craiova şi că Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu se vor ocupa de echipă. Noi, cei de la AJF Dolj, suntem obligaţi să sprijinim orice echipă care reprezintă judeţul în ligile superioare, pentru că de asta conducem acest for. După o discuţie telefonică cu Aurel Ţicleanu am zis să grăbim puţin lucrurile şi ne-am gândit ca pe 17 aprilie să organizăm la Craiova o selecţie, terenul şi ora urmând să le stabilim zilele viitoare. Vor fi două selecţionate. Pe prima am numit-o selecţionata de tineret-speranţe şi va fi compusă din jucători de 18, 19, 20 de ani, deoarece credem că putem găsi la această vârstă jucători buni. Cealaltă va fi o selecţionată a judeţului şi va cuprinde fotbalişti între 21 şi 27 de ani, pentru că eu am văzut câţiva foarte buni, care pot face faţă la Liga a II-a şi a III-a. Dacă vor veni la selecţii şi jucători din alte judeţe şi sunt buni, vor fi acceptaţi, nu vom refuza pe nimeni“, a spus preşedintele AJF Dolj.

Fotbalul mic, pus la încercare

Cei care se vor ocupa de selecţii vor fi antrenori cu state vechi, experimentaţi, astfel ca acţiunea să-şi atingă scopul. „Comisia Tehnică a AJF Dolj, compusă din domnii profesori Marian Bondrea, Petre Petculescu şi Toma Dorel, va stabili antrenorii care se vor ocupa de acest proiect. Rolul acestor selecţionate este să vedem evoluţia jucătorilor, să vedem dacă Doljul mai are forţa necesară de a creşte fotbalişti. Am zis ca fiecare echipă să propună câţiva jucători, într-o ordine valorică, pe posturi, ca până pe 8 aprilie să ştim pe cine ne vom baza, iar pe 17 aceste selecţionate să aibă tot ce este nevoie să-şi poată desfăşura acţiunea. Sunt încrezător că echipele din judeţ vor răspunde afirmativ acestor chemări ale noastre, urmând ca în viitorul apropiat să coborâm limita de vârstă, la 96 vom face o selecţie, apoi la 97, 98 şi chiar 99. Nu voi face eu această selecţie, va fi o Comisie Tehnică, din care vor face parte cei din Craiova Maxima şi antrenori din judeţul nostru care cunosc foarte bine jucătorii. Dacă vor veni foarte mulţi jucători ne vom împărţi pe două terenuri şi rezolvăm problema. Cei care vor rămâne vor susţine meciuri cu selecţionate din alte judeţe ale Olteniei. Eu voi vorbi cu ceilalţi conducători de AJF-uri ca şi dânşii să creeze selecţionate de tineret-speranţe de până în 20 de ani, să ne ducem şi noi acolo, dar să vină şi ei să joace aici. Sper să facem o treabă bună“, a încheiat Silviu Bogdan.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iunie 2018

Craiova: Lansare de carte la “Aman”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează joi, în sala „Marin Sorescu”, începând cu ora 18.00, lansarea volumului „Cu o săptămână înainte de niciodată. Poeme verzui”, autor Dumitru Sârghie-Mitif. Invitați sunt: prof. Nicolae ...

Sumarul ediției de vineri, 29 martie 2013

Actualitate

» Premierul, huiduit la Drobeta Turnu Severin: „Ţara asta mult îndură, noi tăcem cu toţii din gură!“
» Mersul trenurilor nu se modifică odată cu trecerea la ora de vară
» Primul centru privat de recuperare pentru copilul cu autism, din Oltenia, se face la Cârcea
» Circulaţia rutieră în zona CEZ va fi închisă în această seară
» Alin Teodorescu: România se întoarce la un izolaționism mortal
» Isărescu: Unii au început să spargă depozite
» Premierul Victor Ponta – „Gorjeanul Anului“ 2012
» Apariţii editoriale
» Ia te uită!
» Cipru: Nu există restricţii la tranzacţiile cu carduri de debit şi de credit în interiorul ţării
» fereşte-te de radar
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Telefoane şi WC-uri
» Ponta nu exclude varianta ca fostul procuror Kovesi să preia conducerea DNA
» Taxele pentru podurile spre Constanţa se majorează începând de luni
» Franţa: Reţea românească de prostituţie, destructurată la Toulouse
» Angajaţii Oltchim Râmnicu Vâlcea au primit o parte din lichidarea pentru luna februarie
» Candidatul la funcţia de premier al Republicii Moldova va fi anunţat săptămâna viitoare

Local

» S-a înjunghiat în spatele blocului
» Gazeta de Sud, ziarul regional cu cea mai mare audienţă
» Demitere cu strigături la Liceul „Henri Coandă“
» Patru romi, arestaţi pentru trafic de migranţi
» Directori pe făraş la „Colibri“ şi „Traian Demetrescu“
» Un miliard pentru „Carol I“
» Incendiu la o sală de forță
» Craiova: Arest prelungit pentru ginecologul Nicon
» Lucrări de reparaţii în municipiul Râmnicu Vâlcea
» Navă cu încărcătură periculoasă, în apele teritoriale ale României

Dolj

» Fratele lui Dinel Nuţu, încătuşat
» Profesor de la Dioşti, propus pentru suspendare

Gorj

» Acuzat că şi-a sechestrat şi violat iubita
» Prim-vicepreşedintele BNS, Ion Pisc Scrădeanu, turnător definitiv
» Şantajist, reţinut de poliţie
» Gorj: Elevi din Târgu Jiu, în practică la Prefectură şi Consiliul Judeţean

Sport

» Volei (m) – Craiova s-a calificat în finala campionatului
» Berbecaru: Regret că nu jucăm cu Gyor la Craiova
» AJF Dolj, ajutor pentru Ţicleanu
» Liga a III-a, etapa a 17-a
» Claudiu Voiculeţ, trimis la investigaţii medicale
» Gimnastică: România a cucerit astăzi trei medalii de aur la Campionatul Mondial de la Doha
» Fotbal – Rezultatele înregistrate în etapa a 17-a din Liga a III-a, seriile 3 şi 4

Bani & Afaceri

» Cotă de piaţă de 25% pentru CEO în primele două luni ale anului
» Statul lasă garda jos la eşalonarea datoriilor firmelor
» Ministerul Transporturilor vrea să aloce 2,5 milioane de lei pentru promovarea privatizării CFR Marfă

Magazin

» Stela Enache şi iubirea vieţii ei
» Horoscop
» Madonna a devenit miliardară
» Un nou album pentru Kings Of Leon
» Shakira, o mămică parfumată

Top