10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuş rece la Reşiţa

Duş rece la Reşiţa

CS Apa Craiova a pierdut categoric, scor 0-4, partida disputată vineri, în deplasare, cu AFCM Reşiţa, confruntarea contând pentu etapa a 16-a din Liga a III-a, seria 4. Golurile învingătorilor au fost marcate de Beloescu (‘24), Fedor (‘47), Vajou (‘50) şi Staicu (‘60).
AFCM Reşiţa: Haidău (’85, Jorz) – Pitaru, Vajou, Dubei, Fedor – Costescu (’68, Văcărescu), Breşteni, Popa, Varea (’80, Uţiu) – Beloescu, Staicu (’68, Dutciuc). Antrenor: Sandru Roco.
CS Apa Craiova: Grecu – Orban, Dreşcă, Chiriţă, Firoiu – Niţă (’52, Poenaru), Stoichiţoiu (’46, Buşică), D. Stancu, Răduţ – O. Trăistaru, Căle (’70, Şt. Stancu). Antrenor: Ionel Luţă.
„Am întâlnit o echipă care s-a dăruit, agresivă, care s-a acomodat mult mai bine decât noi pe un teren foarte greu, impracticabil aş putea spune. Noi am fost o echipă fragilă, care nu poate să facă faţă unui joc de angajament şi, mai ales, pe o asemenea suprafaţă de joc. Trebuie să înţeleagă că nu este de ajuns tinereţea şi, dacă nu munceşti pe orice teren şi pe orice vreme, rezultatele nu au cum să apară. Starea terenului nu este o scuză. Eu am vrut să scot în evidenţă că am întâlnit o echipă cu gabarit, cu forţă fizică, iar noi avem jucători fragili. Este un rezultat normal, echipele au jucat, scorul putea fi şi 7-2, deci a fost un joc deschis. Reşiţa a meritat Victoria pe deplin“, a explicat Ionel Luţă, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS