5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSpectacol total la All Star Game

Spectacol total la All Star Game

http:http://www.youtube.com/watch?v=QoapHN58cOs

Meciul Stelelor baschetului masculin românesc, găzduit aseară de Sala Polivalentă din Craiova, s-a încheiat la egalitate, scor 114-114. Componenţii selecţionatelor Nord şi Sud nu s-au limitat doar să joace baschet, ci au interacţionat mereu cu publicul şi au făcut lucruri inedite.

Craiova s-a dovedit a fi o gazdă bună pentru cei mai buni dintre jucătorii care evoluează în campionatul intern de baschet. All Star Game-ul autohton, găzduit aseară de Sala Polivalentă din Bănie, a oferit celor peste 4.000 de spectatori un spectacol baschetbalistic între Nord şi Sud, încheiat cu un rezultat de egalitate, 114-114.

Dacă în meciurile din campionat adversarii formaţiei SCM-U Craiova erau primiţi cu fluierături, de data aceasta spectatorii craioveni au aplaudat reuşitele tuturor jucătorilor care au păşit pe parchet.

Meciul Stelelor a fost „condimentat“ în pauze cu numeroase surprize, dar şi cunoscutele concursuri pentru jucători de aruncare de la 3 puncte şi de slam-dunk.

 

Dzambic, apariţie de senzaţie pe motor

 

Rade Dzambic, coordonatorul de joc al echipei SCM-U Craiova, a câştigat concursul de aruncări de trei puncte, după ce l-a depăşit în finală pe Steve Ross („U“ Mobitelco Cluj). Ross a transformat doar 12 din cele 25 de aruncări, în timp ce Rade Dzambic a marcat 13 „triţe“. La concursul de trei puncte au mai participat LeVar Seals (SCM-U Craiova) şi Virgil Stănescu (CSU Asesoft Ploieşti).

Într-una dintre pauze, Dzambic şi-a făcut apariţia în teren pe o motocicletă, îmbrăcat în haine de piele, însoţit de o domnişoară blondă. Concursul de slam-dunk, în care votul s-a făcut în funcţie de aplauzele publicului, a fost câştigat tot de un jucător de la Craiova, Travis Bureau. „Mister Slam Dunk“ s-a impus în duelul cu Adrian Guţoaia.

MVP-ul partidei a fost desemnat jucătorul Dominique Archie, din echipa Nordului. Cu câteva minute înainte de final, Virgil Stănescu a dat startul la dansul „Harlem Shake“, împreună cu ceilalţi jucători şi cu majoretele, iar Darby, jucătorul Energiei Rovinari, a împrumutat capul mascotei-leu de la Polivalentă şi a aruncat la coş echipat astfel.

 

All Star Day

 

Nu numai seara, ci toată ziua de ieri a fost dedicată baschetului. Federaţia Română de Baschet în colaborare cu partenerii locali au pregătit un program încărcat. În jurul prânzului, după ce au terminat antrenamentul, reprezentanţii echipelor Nord şi Sud au împărţit 150 de plase cu dulciuri unor copii instituţionalizaţi, apoi cei mai mici dintre fanii baschetului au avut posibilitatea să arunce la coşurile amenajate pe holul Sălii Polivalente de către cei de la Sport Arena.

Înainte de meciul seniorilor a avut loc înfruntarea echipelor de tineret (Under 23) între echipele Nord şi Sud. SCM-U Craiova a avut trei reprezentanţi în echipa Sudului, Cătălin Petrişor, Marius Ciotăluş şi Andrei Damian. Meciul nu a avut un câştigător, scorul final fiind egal, 112-112.

În pauza dintre cele două partide, Anna Lesko a susţinut un recital de 45 de minute.

Evenimentul s-a încheiat cu un cocteil cu scop caritabil, organizat de Rotary Club Craiova Probitas, la care au fost scoase la licitaţie obiecte de artă şi articole sportive oferite de vedete. Fondurile obţinute din licitaţie şi vânzarea biletelor VIP vor fi folosite pentru renovarea şi dotarea cu aparatură medicală a Clinicii de Pediatrie din Craiova.

Componenţii celor două echipe

Nord: Mandache, Frankin, Nikolov, Ross, Baciu, Nicoară, Wright, Archie, Wayne, Ţibârnă, Guţoaia, Cuic. Antrenori: Marcel Ţenter, Cristian Achim.
Sud: Drăguşin, Seals, Bureau, Dzambic (toţi de la SCM-U Craiova), Stănescu, Booth, Sheperd, Căruţaşu, Wisesh (Energia Rovinari), Darby (Energia Rovinari), D. Popescu, Jones. Antrenor: Andelko Mandic, Tudor Costescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS