13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalatasaray, surpriza Ligii Campionilor

Galatasaray, surpriza Ligii Campionilor

Formaţia turcă Galatasaray Istanbul a produs o surpriză de proporţii marţi seară, câştigând cu 3-2, în Germania, în faţa lui Schalke, eliminându-i astfel pe nemţi, întrucât în meciul tur din optimile Ligii Campionilor scorul fusese egal, 1-1. Golurile de pe „Arena AufSchalke“ au fost marcate de Neustadter (’17) şi Bastos (’63), pentru gazde, respectiv H. Altintop (’37), Burak (’42) şi Umut (‘90+5).
Schalke: Hildebrand – Uchida, Howedes, Matip, Kolasinac – Hoger (’46, Meyer), Neustadter (’46, Fuchs) – Farfan, Draxler, Bastos – Pukki (’46, Obasi). Antrenor: Jens Keller.
Galatasaray: Muslera – Eboue, Semih (’79, Gokhan Zan), Nounkeu, Riera – Felipe Melo – H. Altintop, Sneijder (’70, Amrabat), Selcuk – Drogba, Burak (’85, Umut). Antrenor: Fatih Terim.
A arbitrat: Jonas Eriksson.
Galatasaray Istanbul îşi va afla adversara din sferturile Ligii Campionilor mâine, când va avea loc tragerea la sorţi la Nyon.

Altintop îşi doreşte
să o întâlnească
pe Bayern în sferturi

Mijlocaşul Galatei, Hamit Altintop, născut în Gelsenkirchen şi care a jucat la Schalke în perioada 2003-2007, speră să întâlnească în sferturile de finală altă formaţie germană, mai exact pe Bayern Munchen. „A fost destul de ciudat să marchez golul egalizator. Pe de o parte, mă simţeam fericit, pe de altă parte, a trebuit să-mi controlez emoţiile. Sunt foarte fericit că am reuşit să ne calificăm, dar trebuie să o felicit şi pe Schalke. A jucat extraordinar în ambele partide. Sper ca fanii lui Schalke să mă ierte că am înscris. Sferturile de finală se vor decide în funcţie de echipa care este mai bine pregătită în acest moment şi aici ajung doar cele mai mari echipe. Aş fi fericit să mă întâlnesc din nou cu oamenii de la Bayern Munchen şi, mai ales, cu Uli Hoeness“, a declarat Altintop.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS