6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDamila, victorioasă la Târgu Mureş

Damila, victorioasă la Târgu Mureş

Formaţia olteană Damila Măciuca a reuşit o victorie foarte importantă, sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, contra echipei FCM Târgu Mureş, partida contând pentru etapa a 16-a, prima din returul Ligii a II-a, seria 2. Vâlcenii au deschis scorul prin Lircă, în minutul 28, care a reluat imparabil cu capul, din opt metri, o centrare venită de pe partea dreaptă a lui Geantă. Golul victoriei a fost marcat de Negruţ, care a îndeplinit o simplă formalitate din trei metri, după un contraatac purtat de Popa (‘60).
FCM Târgu Mureş: Balauru – Peteleu, Nicu, Vârtic, Cucu – Hanca (’46, Huiban), Precup (’66, Pădureţu), Stere, Şaim – C. Cristea (’46, Ganea), Punosevac. Antrenor: Daniel Isăilă.
Damila Măciuca: Matache – Nwabueze, Deaconescu, I. Stoica (cpt.), Cucui – Ad. Popa, Nasser (’86, Iordache), Bărbulescu, B. Geantă (’67, Codin) – Lircă, Negruţ (’80, Melcea). Antrenor: Claudiu Niculescu.
Neavând adversare în runda a 16-a, celelalte două formaţii oltene din B2, CSM Vâlcea şi FC Olt Slatina, au decis să nu piardă timpul şi să dispute un joc amical. Partida de verificare, desfăşurată în Zăvoi, a fost câştigată la limită, scor 1-0, de formaţia gazdă. Pentru trupa antrenată de Alexandru Pelici a marcat Costin Stoica, în minutul 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS