22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa Craiova vrea victoria cu Minerul Motru

CS Apa Craiova vrea victoria cu Minerul Motru

S-a terminat vacanţa şi pentru echipele din Liga a III-a, astăzi, de la ora 15.00, fiind programată prima etapă din returul campionatului, care se anunţă foarte dificil pentru formaţiile oltene.
CS Apa Craiova se va deplasa la Motru, urmând să întâlnească pe Minerul, din localitate, liderul seriei a 4-a, staff-ul tehnic al formaţiei din Bănie mizând pe un rezultat pozitiv. „Ne-am pregătit foarte bine în această iarnă şi aşteptările sunt mari. Îmi doresc să începem cu o victorie, ar conta foarte mult pentru moralul echipei. Mergem să jucăm şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Va lipsi Dreşcă, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În rest, toată lumea este aptă şi dornică de victorie“, a declarat antrenorul craiovenilor, Ionel Luţă, pentru GdS.
În turul campionatului, pe stadionul „Extensiv“, „minerii“ lui Ştefan Nanu s-au impus la limită, scor 0-1, graţie golului marcat de Răduca (‘74).
FC Caracal, aflată pe locul secund în seria a 3-a, va evolua tot pe teren străin, contra echipei CS Tunari. „Va fi un joc greu, cu o echipă imprevizibilă, pentru că am înţeles că a cooptat jucători noi, de la Rapid II şi Dinamo II. Mergem la victorie, asta e clar! Avem un obiectiv îndrăzneţ şi sperăm să-l atingem, chiar dacă în seria asta, cu multe echipe din jurul Bucureştiului, e foarte greu. Ce am văzut în turul campionatului, m-am crucit! Se ajută foarte mult între ele echipele bucureştene, dar avem şansa noastră şi credem în ea“, a punctat antrenorul lui FC Caracal, Iordan Eftimie, pentru GdS.
Cealaltă grupare olteană din seria 3, CS Vişina Nouă, va juca mâine, tot de la ora 15.00, pe teren propriu, cu Progresul Cernica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS