8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinenii au smuls un punct Astrei

Severinenii au smuls un punct Astrei

http:http://www.youtube.com/watch?v=2pTEQUJz0xM
http:http://www.youtube.com/watch?v=KKKC7n1OJf4

Elevii lui Jerry Gane au ţinut-o în şah pe Astra Giurgiu, diferenţa din clasament nefiind regăsită
şi pe terenul de joc

CS Turnu Severin a bifat o nouă remiză, a doua din retur, după cea de la Chiajna, terminând la egalitate, scor 0-0, confruntarea de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, ocupanta locului secund în clasamentul Ligii I. Partida de pe „Municipal“, din cadrul etapei a 21-a, a fost viu disputată, cu ocazii la ambele porţi, gruparea olteană fiind în schimb mai prezentă în joc şi mai insistentă în faza de atac.
CS Turnu Severin: Panagopoulos – Dănănae, Durimel, Tătaru, Djalilov – D. Stoica, Vranjkovici – Brata (‘67, Neacşa), Olah, Fl. Costea – Tole (‘60, Thomas). Antrenor: Jerry Gane.
Astra Giurgiu: Lung jr. – Enache, Ben Youssef, A. Mureşan, Junior Morais – Seto, Yahaya – Tembo (‘73, William), Distefano (‘78, Bărboianu), Budescu – Fatai (‘87, Ivanovski). Antrenor: Valentin Sinescu.

Jerry Gane: Ne-am atins obiectivul
pentru acest meci

„Principalul“ echipei CS Turnu Severin, Jerry Gane, a fost mulțumit de punctul obţinut cu Astra, sperând ca victoriile să apară în meciurile viitoare, cele cu contracandidatele la retrogradare. „Este un punct care mă mulțumeşte, mai ales că a fost obținut în fața unei echipe care a marcat până acum 40 de goluri. Mi-aş fi dorit cele trei puncte, dar ştiam ce poate Astra şi mă mulţumeşte rezultatul. Ştiam că ei vor veni la noi cu gândul de a marca şi de a câştiga, dar noi am fost capabili să-i blocăm. Am avut şi ceva oportunităţi de a înscrie, dar n-am avut șansă. Am luat doar un punct, dar acesta poate fi important pe viitor. Mai sunt 13 etape, mă bucur că băieţii au înţeles ce le-am cerut şi am speranţe că putem salva sezonul. Publicul a fost aproape de echipă şi sperăm să fie în continuare, pentru că ne-au dat încredere“, a spus tehnicianul. „Pentru noi contează fiecare punct, mai ales că vom întâlni adversarii înscrişi în lupta pentru evitarea retrogradării. Urmează un meci foarte important, în deplasare. Universitatea Cluj este o echipă aflată într-o situaţie similară şi sunt convins că va fi un meci greu. Dacă avem aceeaşi organizare şi pe faza ofensivă, dacă vom avea mai multă iniţiativă, cu siguranţă că vom scoate un rezultat bun“, a completat Jerry Gane.

Florin Costea: Voi juca din ce în ce mai bine
de la meci la meci

Vedeta echipei CS Turnu Severin, Florin Costea, nu a reuşit să marcheze în faţa propriilor susţinători, dar le promite suporterilor că va face tot ce-i stă în putere să ajute echipa să iasă din subsolul clasamentului Ligii I. „E bun și un punct cu Astra. Ne doream trei, ținând cont de situația dificilă, dar ne mulțumim și cu acest egal. La fiecare meci ne dorim să jucăm cât mai bine și să adunăm puncte. Am avut ocazii, dar, din păcate, nu am dat gol. Cu siguranță, voi juca din ce în ce mai bine, de la meci la meci“, a spus Florin Costea la Digi Sport. „Nu ne permitem să pierdem sau să facem egal cu Universitatea Cluj. Important e că nu am pierdut în primele două etape din acest an“, a încheiat Costea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS