14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au confirmat aşteptările

Pandurii au confirmat aşteptările

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a demonstrat încă o dată că are valoare şi putere să termine pe un loc de cupă europeană, exemplul elocvent fiind victoria obţinută duminică seară, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa moldovenilor de la FC Vaslui. Golurile oltenilor au fost marcate de Matulevicius (‘56) şi (‘79), replica vasluienilor venind de la Jumisse (‘61).
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Rada, Viera, Vlad – Anton (‘88, Pleaşcă), Nistor – Voiculeţ, Răduţ (‘83, Rusu), Cristea (‘75, Al. Grigoraş) – Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.
FC Vaslui: Cerniauskas – Milanov, Celeban, Varela, Charalambous – Jumisse, Caue (‘82, Temwanjera), R. Costin (‘82, Antal) – Sânmărtean, Stanciu – Buhăescu. Antrenor: Viorel Hizo.

Bucuroşi de puncte

La finalul jocului de pe „Municipal“, mijlocaşul gorjean Claudiu Voiculeţ a afirmat că în meciul cu Vaslui punctele au fost principalul obiectiv, nu spectacolul din teren. „Sperăm să prindem o cupă europeană. Deocamdată, nu am practicat un joc foarte frumos, dar nici nu am avut condiţii. Miza punctelor a avut o încărcătură mai mare. Matulevicius trece printr-o perioadă bună. Sunt multe echipe care trag la cupele europene şi e prea devreme să ne gândim la asta“, a spus Claudiu Voiculeţ, la Sport.ro.
La rândul său, tehnicianul oltenilor, Cristi Pustai, este pregătit pentru confruntarea cu Oţelul Galaţi, din etapa a 22-a a Ligii 1, în care oltenii îl reîntâlnesc pe Petre Grigoraş, fostul antrenor. „Suntem adversari, dar nu dușmani. Pe noi ne leagă o prietenie mai veche. Suntem doi antrenori care mereu și-au văzut de treburile lor, de echipele lor. Sper să câştigăm“, a spus Cristi Pustai, la Digi Sport.

Hizo, disperat

În tabăra lui FC Vaslui domină nervozitatea, antrenorul moldovenilor, Viorel Hizo, fiind disperat că echipa sa nu mai găseşte drumul spre victorie. „Nu ştiu ce trebuie să mai facem, am avut atâtea ocazii. Şi Antal, şi Buhăescu. E incredibil, în două jocuri am avut 15 ocazii de gol şi nu am reuşit să înscriem. Din păcate, ne îndepărtăm de ceea ce înseamnă Vasluiul şi de ambiţiile acestui club. E clar că suferim în atac şi că se simt plecările. Sunt dezamăgit de ratările de pe final. A fost o perioadă grea, cu două meciuri extrem de dificile, dar obiectivul rămâne locul trei. Eu cred că e un obiectiv realizabil, dacă învingi în trei-patru meciuri la rând, intri în cursa pentru locurile doi-trei. Steaua nu mai poate fi ajunsă“, a declarat Viorel Hizo la Dolce Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS