22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Ofertă uriaşă a PSG-ului pentru Rooney

Fotbal – Ofertă uriaşă a PSG-ului pentru Rooney

Clubul Paris Saint-Germain vrea să copieze modelul patentat de Florentino Perez la Real Madrid şi să semneze cu câte un star în fiecare perioadă de mercato. După David Beckham, un alt nume mare din fotbalul englez, Wayne Rooney, este pe lista lui PSG, care vrea un partener de valoare pentru Ibrahimovic în atac, informează The Times, citat de Digi Sport. Atacantul de 27 de ani mai are contract cu Manchester United până în 2015, iar publicaţia britanică susţine că locul său a fost „uzurpat de sosirea lui Van Persie, care a pus stăpânire pe atacul lui United”, ceea ce ar face posibilă o mutare a lui Rooney. „O ofertă de 45 de milioane de euro (40 de milioane de lire sterline) ar fi luată în considerare pe ‘Old Trafford’. United trebuie să ia în calcul salariul mare al unui fotbalist care se apropie, în momentul expirării contractului, de 30 de ani, iar forma sa fizică ar putea scădea corespunzător”, mai spun jurnaliştii britanici.

De altfel, problemele fizice ale lui Rooney au fost în continuă dezbatere în ultimele 12 luni, englezii susţinând că forma acceptabilă a atacantului englez este dată doar de faptul că este introdus constant în echipă.
PSG este interesată şi de Cristiano Ronaldo, dar Rooney este considerat varianta „mai ieftină şi mai uşor de achiziţionat” a portughezului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS