11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlt joc cu moldoveni, acelaşi obiectiv

Alt joc cu moldoveni, acelaşi obiectiv

Terenul de la Piatra Neamţ le-a pus mari probleme pandurilor, dar şi jucătorilor adverşi, în partida de duminică, dreptunghiul verde transformându-se într-un câmp cu nămol după nici 20 de minute de joc. A fost un calvar, mai ales că ambele echipe abia se întorseseră din Antalya, unde se pregătiseră pe adevărate „covoare“ de iarbă. Ţinând cont şi de acest aspect, antrenorul Cristi Pustai s-a declarat mulţumit de victoria obţinută, dar mai ales de faptul că nu au apărut noi accidentări.
„Mi-a fost teamă de acest teren, pentru că noi suntem o echipă care avem construcţia şi o posesie foarte bune, bazate pe circulaţia mingii şi a jucătorilor pe distanţe scurte. Era foarte greu să păstrăm mingea în posesie cu pase scurte pe acest teren. Şi chiar dacă uneori am avut şi pase bune, aproape la fiecare pasă înapoi era pericol. Mi-am făcut probleme în privinţa terenului, pentru că nu ne permitea să avem posesia. Îmi pare bine că jucătorii s-au adaptat la această situaţie. Ne-am adaptat foarte bine, am reuşit să şi înscriem şi e bine că ne-am creat ocazii şi am arătat că rămânem o echipă periculoasă pe contre. E bine că am câştigat cele trei puncte, chiar dacă abia am venit din Antalya“, a spus antrenorul Cristi Pustai, pentru site-ul oficial al clubului.

„Meciul care urmează acum este foarte important“

Tehnicianul Pandurilor, Cristi Pustai, ştie că urmează o partidă foarte dificilă pentru echipa sa, dar s-a arătat optimist, considerând că FC Vaslui este o echipă ce poate fi bătută. „Lupta pentru podium este foarte grea, pentru cupele europene. Sunt echipe foarte bune. Ne-am angrenat în această luptă și mai sunt 14 meciuri pe care noi trebuie să le tratăm, pe toate, foarte, foarte serios, cu picioarele pe pământ. Contează de acum încolo doar meciul care urmează, iar partida care vine acum este chiar foarte important. Nu există meci ușor și meci greu. Am zis că urmează un derbi, pentru că joacă două echipe situate pe podium“, a declarat Cristi Pustai.
Staff-ul tehnic a primit la începutul săptămânii şi o veste foarte bună, atacantul sârb Sașa Popin primind drept de joc pentru confruntarea cu FC Vaslui, care va avea loc luni, de la ora 19.30 (Dolce Sport). Popin nu a jucat la Piatra Neamț, pentru că nu sosise cartea verde, dar între timp a primit drept de joc, aşa că poate începe lupta pentru titularizare cu lituanianul Deyvidas Matulevicius, autorul golului de trei puncte de la Piatra Neamț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS