12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCS Apa şi-a definitivat lotul

CS Apa şi-a definitivat lotul

Gruparea craioveană se va baza pe 19 jucători în returul campionatului Ligii a III-a

Formaţia craioveană CS Apa a înregistrat, vineri, la FRF, contractele a patru jucători, fiind vorba despre Renato Bălan, Giani Stoichiţoiu, ambii veniţi de la Juventus Bucureşti, Bogdan Buşică şi Ştefăniţă Stancu. Ultimii doi vin sub formă de împrumut de la Chindia Târgovişte şi aparţin Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, înţelegrile cu aceştia fiind valabile până pe 30 iunie. Odată cu parafarea acestor patru contracte, CS Apa a definitivat şi echipa cu care va aborda returul Ligii a III-a, seria a 4-a, programat să înceapă pe 8 martie. Lotul pe care se vor baza Ionel Luţă, Ţâcă Zamfir şi Florin Dumitru este compus din 19 jucători: portari: Adrian Surdu, Nicuşor Grecu; fundaşi: Frank Orban, Mihăiţă Chiriţă, Alex Dreşcă, Mihnea Firoiu, Eduard Dina, Mihai Flori; mijlocaşi: Cătălin Niţă, Dănuţ Stancu, Giani Stoichiţoiu, Robert Căle, Bogdan Buşică, Octavian Trăistaru, Costinel Răduţ, Renato Bălan, Mădălin Poenaru, atacanţi: Dan Andrei Duca, Ştefăniţă Stancu.
„Ne mai doream un atacant, dar nu l-am găsit încă, şi, din păcate, luni se «închide» perioada de transferări. Nu ne rămâne decât să luăm vreun vârf care să-şi fi depus deja memoriu şi să devină liber pe parcurs, ceea ce e destul de greu. În principiu, lotul este 99 la sută stabilit şi avem mare încredere în jucătorii pe care îi avem“, a declarat, pentru GdS, directorul sportiv al CS Apa, Ion Mihai.

Bălan: Sper să marchez cât mai multe goluri

Unul dintre ultimii jucători înregimentaţi de CS Apa, Renato Bălan, a împlinit vineri 20 de ani, dorinţa cea mare a jucătorului originar din Balş, care a evoluat ultima dată la Juventus Bucureşti, fiind legată de evoluţia actualei echipei în retur. „Sper să terminăm cât mai sus şi să marchez cât mai multe goluri“, a spus tânărul mijlocaş, pentru GdS. „Avem un lot tânăr şi valoros şi nu îmi fac griji pentru retrogradare. Uşor-uşor vom urca în clasament, pentru că am muncit bine în această iarnă şi, chiar dacă nu avem un lot omogen, echipa actuală formându-se în două luni de pregătiri, cred că vom avea rezultate bune“, a completat Renato Bălan.

Amicalul cu Dunărea Calafat, pe „Constructorul“

Pentru CS Apa Craiova urmează un nou test, ultimul înainte de startul returului, adversară fiindu-i Dunărea Calafat, lidera Ligii a IV-a Dolj, care s-a întărit serios în această iarnă. Confruntarea fusese programată iniţial pe stadionul de la „Aripile“, dar terenul de la baza sportivă de lângă Aeroportul Craiova a devenit impracticabil în urma ploilor căzute în ultimul timp. „Ne-am antrenat acolo ieri (joi – n.r.) şi a fost crunt, am intrat în nămol până la glezne. Nu se poate juca acolo, punem în pericol jucătorii“, a explicat Ionel Luţă.
Oficialii craioveni au reuşit să găsească un alt loc pentru confruntarea de la ora 12.00, cu Dunărea Calafat, fiind vorba despre stadionul „Constructorul“, din Lunca Jiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS