5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, al treilea egal în Antalya

Pandurii, al treilea egal în Antalya

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a mai bifat un rezultat de egalitate în cel de-al doilea cantonament din Antalya, de data aceasta în compania divizionarei secunde ACS Buftea, scor 1-1. Conform site-ului oficial al oltenilor, scorul a fost deschis în minutul 10 de adversari, după ce Pleaşcă a deviat un şut în propria poartă. Golul egalizator a fost marcat de juniorul Andrei Piţian, în minutul 21, după o lovitură liberă.
Antrenorul Cristi Pustai a început meciul cu următorul unsprezece: Lazar – Pleaşcă, Rusu, Rada, Buleică – Băcilă, Piţian, Alaverdashvili – Al. Grigoraş, Matulevicius, Lemnaru. Pe parcursul reprizei a doua au mai jucat: Ibeh, Cocină şi Horvat. A revenit pe final de meci Alaverdashvili, scos de pe teren la pauză, după un contact mai dur cu un adversar, înlocuindu-l în minutul 65 pe Lemnaru, acesta revenind şi el în minutul 76, după ce Grigoraş a acuzat o accidentare uşoară şi a părăsit suprafaţa de joc.
Amicalul cu CS Buftea a fost al patrulea şi totodată ultimul disputat de Pandurii în cel de-al doilea stagiu de pregătire de pe pământ turcesc. Gorjenii au mai remizat cu FK Zeta (Muntenegru), scor 0-0, şi cu Jiangsu (China), tot 0-0, şi au câştigat cu 2-1 meciul cu Brondby (Danemarca). Pandurii vor continua antrenamentele în Antalya până miercuri, când vor reveni în ţară şi se vor deplasa direct spre Piatra Neamţ, pentru disputa cu Ceahlăul, din etapa a 20-a, programată sâmbătă, de la ora 17.30 (Digi Sport 1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS