11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea a depus memoriu

Bondrea a depus memoriu

Tehnicianul craiovean a aşteptat aproape şase luni să-şi primească banii pentru munca prestată la CS Turnu Severin, motiv pentru care a decis să se adreseze instanţelor FRF

Promovarea în Liga I, după un parcurs remarcabil, performanţă urmată şi de rezultate mai puţin faste, chiar dacă jocul nu a fost deloc rău, au fost „episoade“ uitate de oficialii formaţiei CS Turnu Severin atunci când a venit vorba să-l remunereze pe antrenorul Marian Bondrea. „Profesorul“ a părăsit „corabia“ de la Dunăre după meciul de la Mediaş, câştigat de Gaz Metan cu 2-0 (etapa a 6-a), cedând locul lui Nicolo Napoli, dar, deşi au trecut aproape şase luni de la „divorţ“, nu a primit nici un ban. Bondrea a depus memoriu la Camera pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), fiind convins că nu a făcut muncă patriotică la Severin.
„Era foarte normal să depun memoriu, toată lumea a făcut asta. Au trecut aproape şase luni de când am plecat şi nu am văzut nici un ban, ceea ce nu-i normal. Am tot aşteptat să-şi aducă aminte de mine, dar nu a fost aşa. Nu vreau să fac tam-tam pe treaba asta, vreau să primesc banii pe munca mea. M-a sunat juristul clubului, Paşolea, şi a zis că va trece la mine team-managerul grec (Stathis Smyris – n.r.) ca să discutăm despre această problemă“, a spus Marian Bondrea, pentru GdS.

„Am plecat supărat”

Tehnicianul craiovean a recunoscut că nu i-a căzut bine modul în care a fost îndepărtat, dar a punctat că nu poartă pică nimănui. Marian Bondrea a vorbit şi despre schimbările din lot şi din conducere, sperând să audă lucruri bune de la Severin „Am plecat supărat de la Severin, pentru că echipa juca un fotbal bun. Practic, în 18 etape cât am stat acolo, am pierdut un singur meci meritat, dacă pot să spun aşa. Nu vreau să intru în detalii“, a spus tehnicianul de 63 de ani. „Au fost multe schimbări în această iarnă, iar părerea mea e că s-a stricat o echipă. Aveam un lot bun, care, cu un atacant şi un fundaş central, putea deveni în retur revelaţia Ligii I. Asta mi-a lipsit şi mie, asta am cerut eu în vară, un atacant şi un fundaş de valoare. Nici nu am plecat în concediu atunci, am tot discutat cu cei din conducere, dar… nimic. Dacă îi aveam, altele erau rezultatele. Nu ştiu ce să zic în privinţa schimbărilor din conducere. E bine că au venit grecii. Sper să asigure liniştea financiară la echipă şi să reuşească ce şi-au propus“, a completat Marian Bondrea, care s-a întors la catedră. „Acum sunt acasă, la Craiova, şi îmi ocup timpul cu facultatea. Mă bucur că am parte de linişte şi că nu mai stau departe de familie“, a încheiat Marian Bondrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS