16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportŞtiinţa ar putea reveni din sezonul viitor

Ştiinţa ar putea reveni din sezonul viitor

Suporterii Ştiinţei au, în sfârşit, un motiv de bucurie. Întâlnirea de ieri, de la Primăria Craiova, la care au participat primarul Lia Olguţa Vasilescu, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, fostul preşedinte al clubului, Marcel Popescu, şi o parte dintre suporteri, s-a soldat cu un rezultat excelent pentru toţi oltenii.
„Sută la sută vom avea fotbal la Craiova. Suporterii şi doamna primar doresc să avem fotbal din vara aceasta şi le împărtăşesc dorinţa. Nu vreau să fiu asemuit cu omul care se opune revenirii clubului în competiţii. Sunt conştient că va dura procesul cu FRF şi că banii se vor recupera foarte târziu. Mi-am dat seama că interesul clubului este să revină de anul acesta, indiferent ce se întâmplă la Parchet. Mă voi retrage din fruntea clubului şi îl voi deschide către cei care sunt legaţi de el. Cedez majoritatea acţiunilor către municipiu, judeţ, o asociaţie a suporterilor şi una a fostelor glorii, chiar dacă am avut conflicte cu unii dintre foştii jucători. Cedez această parte din club fără datorii către stat şi fără pretenţii materiale. Altă parte din club se va separa şi va purta în continuare procesele cu FRF. Singura condiţie pe care o pun este ca controlul clubului să nu aparţină nici unei persoane“, a spus Adrian Mititelu.
„Sunt mulţumită că vom avea din nou parte de Universitatea Craiova începând din vara aceasta. Este foame de sport la Craiova, Sala Polivalentă e plină în fiecare săptămână şi aşa va fi şi stadionul, care va avea peste 30.000 de locuri. Oamenii nu mai au răbdare, peste tot în România sunt întrebată ce facem cu echipa de fotbal. Pe 6-7 aprilie, ne vom întâlni din nou şi vom stabili dacă Adrian Mititelu va conduce clubul sau acesta se va împărţi. Oricum, mingea este în terenul său. Ne vom constitui şi noi în parte în procesul cu FRF. Echipa va juca pe alt stadion, pe «Extensiv» sau la Severin, timp de trei ani până când va fi gata noua arenă. Anul acesta, va începe demolarea stadionului, iar pe cel nou îl vom face pe fonduri europene“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.
„Universitatea este reprimită în competiţii în prezent în Liga a II-a, dar este posibil să fie înscrisă chiar în Liga I“, a punctat fostul preşedinte al clubului, Marcel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS