10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbaliştii Apei vor fi dădăciţi de doctori

Fotbaliştii Apei vor fi dădăciţi de doctori

Conducerea clubului CS Apa Craiova nu vrea să aibă parte de accidentări stupide în această perioadă de acumulări fizice, aşa că şi-a luat măsuri de precauţie. Oficialii grupării alb-albastre au decis ca la antrenamentele comandate de Ionel Luţă şi Florin Dumitru să fie în prezent şi un staff medical. „Se ştie că în perioada aceasta de pregătire, în care se pune foarte mult accentul pe antrenamentele fizice, apar deseori probleme medicale la jucători. Am analizat cu toţii această problemă şi am decis să apelăm pentru fiecare antrenament la un
staff medical, chiar dacă va fi o cheltuială în plus pentru club. Începând de mâine, vom beneficia de serviciile medicilor Septimius Antonie şi Vasile Voinic“, a declarat directorul sportiv al divizionarei C, Ion Mihai, pentru GdS.
Pentru CS Apa Craiova urmează vizita medicală, Costinel Răduţ şi compania urmând să se prezinte astăzi, de la ora 12.30, la Policlinica pentru Sportivi. Formaţia din Bănie va încheia această primă săptămână de pregătiri cu un joc amical, sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul „Termo“, urmând să o întâlnească pe divizionara D Energia Craiova. Oficialii olteni şi-au propus ca în perioada precompetiţională să se mai dispute cel puţin şapte jocuri de pregătire, pentru îmbunătăţirea relaţiilor de joc, datele de disputare urmând să se stabilească zilele viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS