12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a zdrobit Stoicăneştiul

FC Caracal a zdrobit Stoicăneştiul

Divizionara C FC Caracal a debutat în forţă în amicale, vineri, la prânz, la baza sportivă de la Deveselu, câştigând detaşat, scor 7-0 (5-0), confruntarea cu Recolta Stoicăneşti (locul 3 în Liga a IV-a Olt). Golurile echipei antrenate de Iordan Eftimie au fost semnate de Bocănete (2), Florica, Ionuţ Mitroi, Ciobanu, Trifu şi Rada. Staff-ul tehnic caracalean a folosit în acest duel două formaţii distincte, câte una pentru fiecare repriză. În primele 45 de minute, Iordan Eftimie a mizat pe următorul „unsprezece“: Pârvu – Cârnu, Ciobanu, David, Stan – Stancu, Bălşanu, Necşulescu, I. Mitroi – Florica, Bocănete. În partea secundă, FC Caracal a arătat astfel: Mogoşanu – Căpăţână, Al. Mitroi, Tudor, Preda – D. Popa, Rada, Rioşanu, M. Alexandru – Trifu, Buciuman.
Tehnicianul Iordan Eftimie a testat în acest amical patru jucători sub 21 de ani – Florin Stancu, Alin Popa, Adrian Bălşanu şi Radu Necşulescu -, o decizie în privinţa lor urmând să fie luată zilele următoare. „Nu m-a interesat rezultatul, ci să-i văd pe băieţi la lucru, în special pe cei patru. Bălşanu şi Necşulescu sunt slătineni şi au jucat la o echipă din Arad, Popa vine de la Farul Constanţa, iar pe Stancu l-am adus eu de la Piteşti, a fost crescut de Şcoala de Fotbal «Nicolae Dobrin». Mi-am făcut o idee despre ei, dar trebuie să-i mai văd şi în alte jocuri“, a declarat Iordan Eftimie, pentru GdS.
Următorul test pentru FC Caracal va avea loc miercuri, de la ora 12.00, tot la Deveselu, adversară fiindu-i tot o divizionară D din Olt, Oltul Drăgăneşti (locul șapte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS