10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristi Pustai, noul antrenor al pandurilor

Cristi Pustai, noul antrenor al pandurilor

Oficialii formaţiei Pandurii Târgu Jiu au ajuns la un acord cu Cristi Pustai, acesta urmând să fie noul antrenor principal al formaţiei gorjene pentru următorii doi ani şi jumătate, informează Digi Sport. Tehnicianul de 47 de ani a mai antrenat în cariera sa echipele Chimica Târnăveni (2000-2007) şi Gaz Metan Mediaş (2007-2013). Cea mai mare performanţă din cariera profesorului de matematică la Gaz Metan Mediaş este accederea în play-off-ul Europa League, în 2011, după eliminarea nemţilor de la Mainz.
Calificarea în grupe a fost însă ratată, după o dublă manşă cu Austria Viena.
Pustai a condus-o de pe bancă pe Gaz Metan Mediaş în 169 de meciuri, având următorul procentaj: 33% victorii, 29% egaluri şi 38% înfrângeri.
Cristi Pustai va susţine sâmbătă primul antrenament la noua sa echipă, iar duminică va pleca împreună cu pandurii în Antalya, în primul stagiu de pregătire al iernii (21 ianuarie – 2 februarie). Gorjenii vor susţine în acest cantonament două jocuri de pregătire, pe 27 ianuarie cu Volga Novgorod (locul 13 în Rusia) şi pe 1 februarie cu Horizont Turnovo (locul doi în prima ligă din Macedonia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS