10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordan Eftimie sună adunarea

Iordan Eftimie sună adunarea

FC Caracal îşi reia astăzi pregătirile pentru returul Ligii a III-a, la sfârşitul căruia speră să sărbătorească promovarea.

Divizionara C FC Caracal îşi reia astăzi pregătirile pentru retur, antrenorul Iordan Eftimie urmând să strige „catalogul“ la ora 13.00, la baza sportivă de la Deveselu. Tehnicianul oltenilor a admis că vor fi noutăţi la echipă, dar că este foarte posibil ca jucătorii cu care s-a discutat în această iarnă să-şi facă apariţia pe parcurs, în privinţa plecărilor nefiind stabilit nimic momentan.
„De luni (astăzi – n.r.) o luăm şi noi din loc, ne aşteaptă un retur foarte dificil şi trebuie să ne pregătim cum trebuie dacă vrem să terminăm acolo sus. Reunirea va avea loc la ora 13.00, la Deveselu, urmând ca în cursul săptămânii să efectuăm şi vizita medicală, fie la Slatina, fie la Craiova. Nu pot să spun în momentul acesta câţi fotbalişti vor fi prezenţi. Vor veni toţi cei aflaţi sub contract, dar nu ştiu câţi vor veni în probe. S-au purtat discuţii în special cu jucători sub 21 de ani, pentru că aici am suferit mult în turul campionatului, nu a fost concurenţă pe post şi asta s-a văzut. Trebuie să rezolvăm problema aceasta neapărat şi am găsit câteva soluţii, dar acum rămâne de văzut. Oricum, mulţi dintre cei pe care vrem să-i vedem la lucru vor veni pe parcurs. La capitolul plecări iarăşi nu este nimic sigur. Trebuie să discut din nou cu conducerea, să analizăm situaţia aşa cum trebuie, să ţinem cont şi de dorinţa jucătorilor şi să vedem ce jucători mai putem aduce. În principiu, eu îmi doresc doar jucători sub 21 de ani“, a declarat tehnicianul caracalenilor, pentru GdS.

Cantonamentul va avea loc la Predeal

În privinţa programului de pregătire, Iordan Eftimie a spus că a stabilit în mare planul de „bătaie“ şi că amănuntele se vor stabili în cursul acestei săptămâni. „Eu mi-am făcut un program de lucru şi pot spune că în primele două sau trei săptămâni ne vom antrena pe plan local. După această acomodare la efort va urma şi cantonamentul montan. Vom merge la Predeal, la fel ca anul trecut, şi vom sta în jur de 12 zile, stagiul urmând să fie undeva la începutul lunii februarie, în funcţie de cum vom găsi liber acolo. Abia după acest cantonament vom susţine şi partide amicale.
Propuneri pentru jocurile de verificare avem destule şi cred că vom juca vreo cinci, dar nu am stabilit deocamdată nimic în acest sens“, a spus tehnicianul oltenilor, afişând un ton optimist în privinţa returului. „Eu mă aştept la un retur greu, de «foc». Nu suntem favoriţi pentru prima poziţie, dar vom lupta, asta e clar“, a încheiat Iordan Eftimie.

Rioşanu: Putem spera la primul loc

Deşi îi despart zece puncte de ocupanta primului loc, ACS Berceni, mijlocaşul Eugen Rioşanu este optimist în privinţa promovării, considerând că FC Caracal are un lot competitiv. „Cu o pregătire bună acum, în iarnă şi cu mai multă seriozitate putem spera la primul loc. În fotbal s-au văzut multe răsturnări de situaţie, deci noi trebuie să ne vedem de treabă şi să câştigăm cât mai multe puncte. Eu zic că, dacă nu pierdeam acele două meciuri de acasă, cu CS Afumaţi şi Inter Clinceni, aveam toate şansele la primul loc. Aşa e mai greu un pic, dar nu imposibil. Eu, unul, abia aştept să începem pregătirile şi sper să facem un retur foarte bun“, a spus mijlocaşul craiovean, pentru GdS.
FC Caracal ocupă locul trei în Liga a III-a, seria a 3-a, având 22 de puncte (golaveraj 12-5), primele două poziţii fiind ocupate de ACS Berceni (32 de puncte, golaveraj 26-4) şi CS Ştefăneşti (23 de puncte, golaveraj 18-14).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS