10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeverinul l-a înregimentat pe Antonio Asanovic

Severinul l-a înregimentat pe Antonio Asanovic

Conducerea CS Turnu Severin a anunţat vineri, pe site-ul oficial, că jucătorul croat Antonio Asanovic a semnat un contract cu clubul oltean pe o perioadă de şase luni. Antonio, fiul celebrului fotbalist Aljosa Asanovic, are 21 de ani, 1,96 m, 90 kg şi evoluează pe postul de stoper, ultimul club la care a fost legitimat fiind Hajduk Split.
„Numele de Asanovic este o povară pentru mine, dar visul meu este să ajung să joc la AC Milan sau Manchester City. Vreau să fac jocuri bune, să ajung în echipa naţională a Croaţiei“, a spus Antonio Asanovic, care a venit la Severin din postura de jucător liber de contract.
Tânărul fotbalist croat a venit în Oltenia însoţit de tatăl său, Aljosa Asanovic, fost component al naţionalelor Iugoslaviei şi Croaţiei, care în prezent este antrenor secund la Lokomotiv Moscova. Acesta a aflat despre proiectul iniţiat de Stathis Smyris şi Nikos Koroupolis la Severin şi a declarat public că va face tot posibilul pentru stabilirea unor relaţii de cooperare între Lokomotiv Moscova şi gruparea olteană de la Dunăre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS