11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, două stagii în Antalya

Pandurii, două stagii în Antalya

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu şi-a trasat în linii mari programul de pregătire din această iarnă. Conform site-ului oficial al gorjenilor, Alexandru Maxim şi compania vor avea parte de două stagii de pregătire, ambele în Antalya. Primul cantonament pe tărâm turcesc va avea loc în intervalul 22 ianuarie – 1 februarie, iar cel de-al doilea în perioada 10 – 21 februarie, locul unde vor fi cazaţi oltenii, precum şi adversarii din amicale urmând să se stabilească în zilele următoare.
Până la definitivarea programului de pregătire, oficialii clubului Pandurii vor avea o discuţie serioasă cu antrenorul Petre Grigoraş, căruia i se reproşează că a dus tratative cu alte echipe, iar tehnicianul, supărat, nu exclude varianta despărţirii.
„E anormal din partea unui antrenor să discute cu alte cluburi atâta timp cât e sub contract ferm cu o formaţie“, a spus Marin Condescu, conform gorj-domino.com. „Sunt simple speculaţii. Am foarte mulţi prieteni în Galaţi, am vorbit cu jucători şi cu oameni din conducerea Oţelului, dar fără să discutăm despre o mutare a mea. Doar ne-am urat cele bune la final de an. Nu s-a pus problema să negociez cu nimeni. Marţi (astăzi – n.r.) voi merge la Târgu Jiu pentru a discuta cu domnul Pîrvulescu şi cu domnul Condescu. Voi încerca să lămuresc situaţia transferurilor, dar şi situaţia mea. Eu sper să ajungem la o înţelegere, dar dacă lucrurile nu vor decurge aşa cum trebuie, e posibil să ne despărţim“, a replicat Grigoraş.
Preşedintele CA, Marin Condescu, s-a arătat însă optimist în privinţa colaborării cu Petre Grigoraş: „Niciodată, nimeni care are dorinţa de a face ceva nu va spune «ori eu ori el». Niciodată! Vom analiza împreună care sunt plusurile şi minusurile şi vom decide în comun. Negocierile nu se fac prin televizor. Se fac aici. Noi am discutat la un moment dat care sunt posibilităţile. Grigoraş nu va renunţa pentru că a muncit mult la Târgu Jiu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS