12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaţ s-a înţeles cu Beşiktaş

Raţ s-a înţeles cu Beşiktaş

Căpitanul naţionalei României din ultima vreme, slătineanul Răzvan Raţ, este pe cale să pună punct „mariajului“ cu Şahtior Doneţk. Presa turcă susţine că românul a bătut palma cu Beşiktaş, dar că există o problemă, echipa lui Mircea Lucescu dorind ca olteanul să rămână până la vară şi să-şi respecte astfel contractul cu gruparea ucraineană.
Potrivit celor de la „Sabah“, fundaşul român (31 de ani) ar fi negociat deja cu preşedintele Consilului de Administraţie al „vulturilor“, Kiran Tamer, şi s-ar fi înţeles în legătură cu aspectele financiare ale transferului. Beşiktaş i-a oferit doi ani de contract lui Raţ, cu un salariu anual de 1.250.000, plus 400.000 de euro pentru finalul acestui sezon, şi o primă de 15.000 de euro la fiecare victorie, dacă transferul se va realiza în zilele următoare. Cum Beşiktaş nu vrea să plătească vreo sumă de transfer, totul depinde acum de Şahtior şi de Mircea Lucescu, dacă-l lasă gratis pe Raţ, din această lună. „Sabah“ a mai scris că oficialii lui Beşiktaş aşteaptă un răspuns din partea fundaşului român până pe 5 ianuarie.
Răzvan Raţ a petrecut zece ani la Şahtior, alături de care a câştigat şase titluri, patru Cupe şi trei Supercupe ale Ucrainei, plus o Cupă UEFA. Discuţiile dintre Beşiktaş şi Răzvan Raţ au putut avea loc pentru că internaţionalul român a intrat în ultimele şase luni de contract cu Şahtiorul şi poate semna cu oricine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS