5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGrigoraş, atac la Vranjes

Grigoraş, atac la Vranjes

Ambiţia oltenilor de la Pandurii Târgu Jiu, de a termina pe podium, i-a determinat să întărească lotul pentru retur cu câţiva jucători importanţi, „cel puţin de valoarea titularilor“, după cum îi anunţa preşedintele CA, Marin Condescu. Printre aceştia se numără şi bosniacul Stojan Vranjes, atacant care a mai evoluat pentru Pandurii şi care a părăsit echipa după un conflict cu antrenorul Petre Grigoraş, cei doi aruncându-şi cuvinte grele la timpul respectiv. De fapt, supărat că s-a trezit cu bosniacul din nou la echipă, acesta aflându-se încă sub contract cu gorjenii, Petre Grigoraş a răbufnit din nou la Digi Sport.
„Cine este Stojan Vranjes? De ce trebuie să facem atât de multă tevatură pe venirea lui? Eu mă pot compara vreodată cu el? În vară a avut posibilitatea să îşi prelungească contractul cu CFR Cluj, după ce a câştigat campionatul, dar nu s-a vrut. Şapte luni nu l-am văzut la club, nu am auzit de el, deşi era sub contract“, a spus Grigoraş, care nu concepe să mai lucreze cu Stojan Vranjes, luând în calcul chiar şi demisia, lucru pe care preşedintele Marin Condescu nu-l crede. „Grigoraş nu va renunţa să antreneze Pandurii. A muncit mult la Târgu Jiu, este o echipă pe care a avut-o la dispoziţie aşa cum a solicitat şi noi am încercat să-i creăm cele mai bune condiţii, de la pregătire până la deplasări. N-am mai discutat cu domnul Grigoraş în ultimele zile. L-am lăsat să facă Sărbătorile. Din punctul nostru de vedere va fi ocupat până în vară să antreneze Pandurii. Eu sunt convins că antrenorul Petre Grigoraş va reveni la Târgu Jiu înaintea reunirii lotului!“, a spus Marin Condescu, pentru site-ul oficial al clubului.
De asemenea, conducătorul oltenilor a precizat că noul obiectiv al echipei este clasarea pe locurile 2-4. „Consiliul de Administraţie a stabilit acum să schimbăm obiectivul pentru returul de campionat, acesta fiind clasarea pe locurile 2-4“, a punctat Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS