17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCostin Lazăr crede în echipa naţională

Costin Lazăr crede în echipa naţională

Echipa naţională a României va avea două „examene“ grele în martie, când va juca în patru zile cu Ungaria şi Olanda, dar mijlocaşul lui PAOK Salonic, Costin Lazăr, este sigur că tricolorii vor ieşi cu bine din această dublă. „Avem şanse mari să mergem mai departe. Eu cred că avem şanse să ne calificăm în Brazilia pentru că am pornit bine. Doar meciul cu Olanda ne-a dat un pic înapoi, dar cu siguranţă că vom avea un parcurs bun în calificări“, a spus Costin Lazăr, la Digi Sport.
Acesta nu se teme de concurenţa de la echipa naţională cu Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii, care sunt ceilalţi doi mijlocaşi defensivi din lotul lui Victor Piţurcă. „Fiecare jucător are o anumită calitate. Va juca acela care va fi mult mai potrivit pentru meciul respectiv. Pentru mine nu e nici o problemă. Eu încerc să ajut echipa naţională cât pot“, a mai spus fotbalistul.
În prezent, România ocupă locul trei în grupa D de calificare la CM din Brazilia, cu 9 puncte (golaveraj 8-4), fiind depăşită de Ungaria (9 puncte, golaveraj 10-5) şi Olanda (12 puncte, golaveraj 13-2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS