5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au săturat de fotbal pe 2012

Pandurii s-au săturat de fotbal pe 2012

Conducătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu speră ca Liga I să se oprească după etapa a 19-a (a doua din retur), să nu se mai dispute şi runda a 20-a, considerând că jucătorii sunt obosiţi. „Sperăm ca meciul de la Piatra Neamţ (din etapa a 20-a – n.r.) să nu se mai dispute, dar deocamdată este programat. Am vorbit cu conducători de la alte echipe şi ne-am hotărât să ne adresăm Ligii Profesioniste de Fotbal, să solicităm toţi amânarea etapei a 20-a. Sper ca meciul cu Mediaş să fie ultimul din acest an. E şi ultimul meci în faţa inimoşilor noştri suporteri care
ne-au încurajat. În acest tur de campionat, jucătorii au simţit cu adevărat că publicul a fost cel de-al 12-lea jucător“, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, conform gorj-domino.com.
Oficialul gorjenilor este convins că antrenorul Petre Grigoraş nu va absenta din cauza răcelii şi la meciul cu Gaz Metan Mediaș, care este programat vineri, la Târgu Jiu, de la ora 20.30 (Digi Sport), aşa cum s-a întâmplat la ultima partidă, cu Universitatea Cluj. „Nu cred că domnul Grigoraş va lipsi de la meciul cu Mediaş. Sunt şanse mari ca antrenorul nostru să fie sănătos, să-şi revină. Cu siguranţă, va sta pe bancă la meciul cu Gaz Metan. Avem nevoie de el. E important şi pentru moralul jucătorilor la partida de pe teren propriu cu Gaz Metan“, a punctat Eugen Pârvulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS