16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, hotărâţi să ia puncte la Cluj

Pandurii, hotărâţi să ia puncte la Cluj

Elevii lui Petre Grigoraş sunt decişi să câştige partida de pe terenul Universităţii şi să facă uitat jocul cu Astra, pe care îl consideră un accident

Reduși la tăcere de Astra în runda trecută, jucătorii formaţiei Pandurii Târgu Jiu au strâns rândurile în această săptămână, s-au pregătit foarte bine şi vor să demonstreze că la Giurgiu a fost doar un accident. Gruparea gorjeană este decisă ca astăzi să facă o figură frumoasă în Ardeal şi să câştige disputa cu Universitatea Cluj, programată de la ora 18.00 (Digi Sport 1), sperând totodată ca Astra să se împiedice luni de Gloria Bistriţa şi astfel să revină pe locul secund.
„La Cluj ne aşteaptă un meci dificil, chiar dacă cei de acolo au o situaţie foarte grea, nu şi-au primit banii de foarte mult timp. Eu sunt convins că sunt dornici că demonstreze că merită să joace în prima ligă, nici unul nu se gândeşte că va rămâne acolo şi la anul. Deci, fiecare dintre ei va încerca să facă şi cu noi un meci bun, să joace cât mai bine pentru ca la anul să fie la o echipă din Liga I. Referitor la noi, cel mai important va fi să obţinem acum o victorie şi să ne refacem moralul“, a afirmat mijlocaşul Alexandru Maxim (foto), conform gorj-domino.com.

Pârvulescu, optimist

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, anticipează o partidă extrem de dificilă în fieful Universităţii Cluj, fiind convins că ardelenii se vor prezenta la meci. „Până nu avem o hârtie oficială, noi ne prezentăm. Cred că se va juca partida de la Cluj, este un meci important, trei puncte importante puse în joc, şi e păcat să nu luăm cele trei puncte. Universitatea a pierdut greu cu CFR, chiar dacă sunt probleme financiare acolo, sunt jucători de caracter şi ne aşteaptă un meci greu. Normal că suntem favoriţi, prin prisma clasamentului şi a jocului prestat de echipa noastră până acum. Avem atuurile pentru a ne întoarce de acolo cu cele trei puncte, ne dorim să câştigăm meciul. Anul trecut, am luat şase puncte Universităţii, sper ca şi în acest an să luăm şase puncte“, a afirmat oficialul oltean, pentru sursa citată mai sus. „Sunt puţini obosiţi şi băieţii, dar nu cred că doar ai noştri, pentru că e final de stagiune. Au fost 17 etape, dar nu avem ce face, mai avem trei jocuri… Poate ar fi bine ca meciul de la Piatra Neamţ să nu se joace. Deocamdată, e programată şi etapa a treia returului, sperăm ca demersurile echipelor să fie acceptate de Ligă“, a completat Eugen Pârvulescu.
Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, nu va putea conta în confruntarea de astăzi pe fundaşul lateral Adrian Unguruşan şi pe apărătorul central Ousmane Viera, suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene. În acest caz, „Grig“ îi va utiliza pe Marian Pleaşcă, respectiv Adrian Rusu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS