5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBucuria slătinenilor, ştirbită de arbitru

Bucuria slătinenilor, ştirbită de arbitru

FC Olt Slatina şi-a atins scopul în jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Argeş, impunându-se cu 2-0 (Bancu ’40, Săndulescu ’76-penalti), dar bucuria punctelor câştigate nu a fost atât de mare pe cât s-ar crede, din cauza arbitrajului. Piteştenii au reclamat faptul că centralul Ionuţ Coza (Cernica) a anulat golul reuşit de Manole pentru o poziţie suspectă de ofsaid (‘47), apoi a refuzat un penalti la un presupus henţ a lui Pribac (‘50).
„A fost un joc cum n-am văzut de mult în Diviza B, un arbitraj cum era pe timpul echipelor miniere. Aşa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată, să avem gol valabil anulat, unsprezece metri clar, pe o apărare a jucătorului advers cu mâinile sus, ca la baschet, un cartonaş roşu, unsprezece metri dat contra noastră, sunt foarte multe, cu direcţie clară. O să analizăm şi noi video această partidă. Doru Alexe este un conducător care şi-a făcut temele foarte bine“, a declarat atacantul şi totodată antrenorul secund al celor de la FC Argeş, Adrian Dulcea, conform Gazeta Nouă.
„Solicit CCA să ia măsuri împotriva acestor oameni, pentru că este inadmisibil să-şi bată joc de munca tuturor. Este o campanie împotriva echipei FC Argeş“, a declarat preşedintele celor de la FC Argeş, Cătălin Barbu.

Papură, afectat
de scandal

Antrenorul lui FC Olt Slatina, Corneliu Papură, s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei sale şi, totodată, afectat de scandalul iscat de arbitraj. „Am câştigat, dar jocul nostru, trebuie să fim realişti, a suferit. În general, nu comentez arbitrajul, dar nu îmi place să pierd sau să câştig pe greşeli de arbitraj. Nu ştiu dacă am câştigat pe greşeli de arbitraj, dar dacă au fost este neplăcut. Mă pun în postura lor. Sper ca arbitrii să ia decizii bune, să nu avantajeze o echipă sau alta. Sunt dezamăgit, am suferit foarte mult, lucrul acesta nu este în regulă, să ai un avantaj moral, un avantaj de un gol, şi să începi repriza a doua cu nişte chestii vorbite la pauză… Ce nu trebuia să facem, aia am făcut“, a declarat Papură.
În urma succesului înregistrat cu FC Argeş, FC Olt Slatina a părăsit subsolul clasamentului, ocupând acum poziţia a zecea, cu 11 puncte cumulate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS