11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlexandru Zaharia va juca din retur pentru Oţelul

Alexandru Zaharia va juca din retur pentru Oţelul

Mijlocaşul formaţiei CS Turnu Severin, Alexandru Zaharia, va evolua din retur pentru Oţelul Galaţi, gruparea moldavă „suflându-l“ Stelei şi Universităţii Cluj cu ajutorul clubului Juventus Bucureşti. Jucătorul de 22 de ani era deţinut în coproprietate de gruparea olteană şi clubul din Liga a III-a, iar gălăţenii au cumpărat procentele bucureştenilor şi au ajuns la o înţelegere cu fotbalistul pentru trei sezoane şi jumătate. Contractul a fost înregistrat ieri la Liga Profesionistă de Fotbal.
„Alexandru a fost în curtea noastră de la opt ani, însă în acest an l-am împrumuat la CS Turnu Severin. Îl felicit pe Narcis Răducan (preşedintele Oţelului – n.r.) pentru faptul că a avut curaj să-l transfere. Să ştiţi că Narcis venea încă de când lucra la Steaua să-l urmărească pe jucător. De pe urma acestui transfer, noi ne-am ales cu 50.000 de euro, contravaloarea a 50% din procentul contractului. Ne-am înţeles cu Oţelul ca la viitorul transfer să încasăm încă 5%, reprezentând grila de formare a jucătorului“, a spus, pentru Prosport, conducătorul clubului Juventus Bucureşti, Marian Rusen.
Chestionat în legătură cu restul de procente, directorul sportiv al CS Turnu Severin, craioveanul Marian Zaharia, a afirmat că nu ştie încă dacă vor fi cedate către clubul gălăţean, o decizie în acest sens urmând să se ia zilele următoare. „Noi nu puteam să ne opunem tranzacţiei dintre Oţelul şi Juventus. Noi rămânem cu 50 la sută şi momentan nu ştiu dacă le vom vinde şi noi sau dacă le vom păstra. Mâine (astăzi – n.r.) o să aibă loc reunirea echipei şi vom discuta această problemă. Zaharia e un jucător foarte bun şi eu cred că se putea obţine un preţ mult mai bun, dar nu e treaba mea“, a declarat Marian Zaharia, pentru GdS.
Alexandru Zaharia, care a preferat să-şi închidă ieri telefonul, a disputat 17 meciuri pentru CS Turnu Severin în acest sezon şi a marcat doar două goluri, ambele contra Pandurilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS