6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Grigorie: Trebuie să spargem gheaţa!

Dorel Grigorie: Trebuie să spargem gheaţa!

Punctul obţinut la Arad, cu CS Vladimirescu, le-a reaprins speranţa craiovenilor de la CS Apa, preşedintele Dorel Grigorie fiind convins că elevii lui Ionel Luţă vor face o partidă mare sâmbătă, de la ora 15.00, pe „Extensiv“, contra celor de la Muncitorul Reşiţa. „Suntem optimişti după jocul trecut, când am făcut o partidă bună şi puteam să câştigăm. Echipa a început să joace, s-au îmbunătăţit relaţiile de joc şi cu siguranţă că evoluţiile noastre vor fi mai bune de la meci la meci. Ne aşteptam ca în primele şapte-opt etape să ne fie greu, până ne obişnuim cu Liga a III-a, iar de acum înainte o să apară şi rezultatele bune. Sper ca sâmbătă să câştigăm şi noi primul meci. Trebuie să spargem gheaţa! Întâlnim o echipă bună, dar vă spun sincer că nici o echipă pe care am întâlnit-o până acum nu m-a impresionat. Nu a fost nici una care să ne ţină numai în jumătatea noastră… Echipele din seria noastră sunt apropiate valoric, iar diferenţa o face forma sportivă şi inspiraţia de moment a jucătorilor“, a spus Dorel Grigorie, pentru GdS.
Oficialul grupării alb-albastre regretă că echipa l-a „pierdut“ pentru următoarea perioadă pe căpitanul Costinel Răduţ şi speră ca Ionel Luţă să fie inspirat când îi alege înlocuitorul. „Din păcate, nu o să-l putem folosi pe Răduţ, care s-a accidentat şi va sta departe de gazon o perioadă, sperăm noi nu mare, pentru că are o mică ruptură musculară. Să vedem pe cine bagă mijlocaş stânga, pentru că trebuie să improvizăm… Am încredere în flerul lui Ionel Luţă, echipa este bine aşezată în teren şi o să vedeţi că vor apărea şi rezultatele. Ce să mai, mergem pe varianta victoriei pentru meciul de sâmbătă. Şi cu Tavi Trăistaru sunt probleme medicale, el a jucat nerefăcut şi cu CS Vladimirescu, şi s-a resimţit apoi. Nu ştiu dacă va evolua sâmbătă, dar pe bancă eu zic că va fi“, a punctat Dorel Grigorie.

„Într-o săptămână o să revin“

La rândul său, Costinel Răduţ a afirmat că nu va sta prea mult pe tuşă şi că este sigur că echipa poate câştiga cu Muncitorul Reşiţa, chiar dacă el nu va fi pe teren. „Sunt la antrenament, privesc de pe bancă… S-au ţinut lanţ accidentările în ultimul timp. E bine că nu e gravă asta. E o ruptură musculară destul de mică, într-o săptămână o să revin. Băieţii se vor descurca fără mine, o să vedeţi. Eu sunt convins că o să câştigăm cu Reşiţa şi că o să ne revenim treptat şi în clasament“, a declarat Răduţ, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS