15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAmariei îl ţine în formă pe Dorel Stoica!

Amariei îl ţine în formă pe Dorel Stoica!

Fostul jucător al echipei naţionale de fotbal, Dorel Stoica, acuzat că a fugit cu 10.000 de dolari din Siria de dorul iubitei sale, handbalista Carmen Amariei, este ţinut în formă chiar de iubita sa. Marţi seară, Dorel a marcat, cu piciorul, în poarta Amariei, de mai multe ori. Nici handbalista nu s-a lăsat mai prejos şi l-a pus pe jar pe fotbalist. După ce, zeci de minute, cei doi amorezi s-au antrenat pe o bază sportivă din Drobeta Turnu Severin, au făcut echipă cu băieţii de cartier şi au jucat tenis cu piciorul.
Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, al Stelei, dar şi al lui Dinamo se pare că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal. Dorel Stoica este dorit de staff-ul echipei de la malul Dunării, CS Turnu Severin, echipă ce până la această oră nu are nici o victorie în Liga I.
Stoica se transferase în această vară la campioana Siriei, Al Shorta Damasc, dar s-a întors în România după doar două săptămâni, deşi încasase deja un avans de la asiatici. Interesant este că şi iubita lui, handbalista Carmen Amariei, a procedat cam la fel, numai că ea a fugit din… Buzău. Aici se afla cu echipa, dar s-a accidentat şi a refuzat să meargă la Spitalul Judeţean Buzău şi a fugit la Bucureşti.
Pentru faptele lor, cei doi iubăreţi vor fi nevoiţi să plătească daune destul de mari către cluburile pe care, de dragul iubirii, le-au lăsat cu ochii în soare. Mai exact, pentru că au plecat de la echipe, cei doi trebuie să restituie banii încasaţi, şi este vorba despre sume importante. Deocamdată nu se cunosc amănunte despre contractul lui Dorel Stoica cu echipa din Siria.
„Dorel se antrenează cu noi de câteva zile. Şi el, şi Gabi Boştină. Pe Gabi l-am putea legitima, doar că nu ştiu de ce nu l-a solicitat nimeni până acum. Cu Dorel e complicat, pentru că el e sub contract cu sirienii şi în mod normal va trebui să se întoarcă acolo. Ne-ar ajuta enorm dacă ar veni la echipă. Toată lumea, pe unde jucăm, ne apreciază evoluţiile, spun că avem un lot bun, dar în clasament stăm ca naiba“, a declarat unul dintre oficialii severineni, pentru GdS.

Alin Ghiciulescu
Alexandru Vîrtosu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS