17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-au luat punctele, dar ne laudă spectatorii

Ne-au luat punctele, dar ne laudă spectatorii

Mijlocaşul olandez Rafael van der Vaart a declarat, după victoria cu România, că publicul de la Bucureşti a creat o atmosferă de Cupă Mondială, iar echipa sa nu a avut o misiune uşoară în acest „cazan“. „E o victorie importantă, dar mai e drum lung până la Rio. Atmosfera la Bucureşti a fost de parcă era un meci de Campionat European sau Cupă Mondială. După ce românii au trimis în bară, ne-am revenit uşor şi ne-am făcut jocul nostru. Ceea ce nu a fost deloc uşor într-un asemenea «cazan». Am exersat foarte mult fazele fixe, iar la Bucureşti acest lucru ne-a ajutat“, a spus Van der Vaart, potrivit NU Sport.
Căpitanul Olandei, Kevin Strootman, i-a „periat“ pe tricolori: „Am avut un început de meci mai greu decât ne aşteptam şi e bine că s-a făcut repede 2-0. După ce am înscris şi al doilea gol, am pierdut controlul jocului, dar am intrat la cabine cu avantaj de două goluri. Pe parcursul reprizei secunde nu am mai avut problemele din prima repriză. Suntem pe drumul cel bun către Brazilia. Ştiam că vom avea un joc dificil cu România. Jucătorii aveau multă încredere după victoria din Turcia, iar publicul era de partea lor“.
Atacantul Jeremain Lens a afirmat că golul său a fost norocos: „Mingea mi-a venit direct pe cap, am trimis-o cu boltă în poartă. A fost un gol binevenit, am cam fost sub presiune la începutul partidei. Contează că am câştigat clar. Am făcut un pas important spre calificare“ , a spus Lens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS