11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlandezii se tem de tricolori

Olandezii se tem de tricolori

Victoria obţinută de România în Turcia i-a cam pus pe gânduri pe olandezi. Selecţionerul „Portocalei mecanice“, Louis Van Gaal, a declarat că se aşteaptă la o partida dificilă, astăzi, pe „Arena Naţională“ din Bucureşti, contra elevilor lui Victor Piţurcă, o uşoară teamă observându-se şi în declaraţiile jucătorilor nordici. „Echipa României a câştigat cu 1-0 în Turcia, are moral bun, este pe val, are trei victorii din tot atâtea posibile. Speram într-o remiză la Istanbul, ar fi pierdut şi România şi Turcia câte două puncte, dar nu s-a întâmplat aşa. Am fost ţinut la curent permanent cu desfăşurarea partidei de la Istanbul. Ne aşteaptă o confruntare foarte dificilă în România, care are cu totul alte calităţi decât Andorra. E evident, este o echipă care va avea mult mai multă iniţiativă“, a spus Van Gaal, citat de Voetbal International.
Atacantul Klaas-Jan Huntelaar a spus că Olanda se va lupta la Bucureşti pentru şefia grupei: „Meciul cu România va fi cu totul altceva decât cel cu Andorra, o echipă care nu joacă fotbal, ci se limitează să reducă proporţiile scorului. România este un adversar de alt calibru, a câştigat în Turcia, iar meciul de marţi (astăzi – n.r.) este unul pentru primul loc în grupă“.
Căpitanul reprezentativei Olandei, mijlocaşul Kevin Strootman, a declarat că se aşteaptă la un meci „interesant“: „Mai sunt multe meciuri de jucat în grupă, dar partida de la Bucureşti este, într-adevăr, foarte importantă. România s-a impus vineri cu 1-0 în Turcia, ceea ce este un rezultat foarte bun. Asta face ca întâlnirea de marţi să fie şi mai interesantă, şi mai importantă. Ne-am pregătit foarte bine, la un nivel ridicat, creştem ca echipă“.
Publicaţia Algemeen Dagblad a scris ieri că, faţă de partida cu Andorra, selecţionerul Louis Van Gaal va efectua câteva modificări în unsprezecele de start: Van Rhijn, Narsingh şi Van Persie îi vor înlocui pe Janmaat, Schaken şi Huntelaar, iar în linia mediană, alături de Van der Vaart şi Strootman, va juca Nigel de Jong sau Afellay.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS