10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlex Marin vrea să dea gol cu UTA

Alex Marin vrea să dea gol cu UTA

Formaţia FC Olt Slatina va întâlni duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „1 Mai“, pe UTA Arad, partida contând pentru etapa a cincea din Liga a II-a, seria a 2-a. Atacantul Alexandru Marin a afirmat că aşteaptă să primească o şansă din partea antrenorului Dan Oprescu, sperând să debuteze în campionat contra arădenilor. „Am impresia că nu-mi prea prieşte Oltenia, pentru că şi la FC Olt sunt rezervă, nu numai la Severin am fost. În amicale dau gol, mă pregătesc bine, dar nu intru în meciurile oficiale. Sper ca golurile marcate de mine în amicalul susţinut la mijlocul săptămânii cu Atletic Olimpia Gherla să-l determine pe antrenor să-mi dea o şansă să joc. Dacă mă bagă cu UTA ar fi nemaipomenit. Promit că voi face tot posibilul să dau gol şi să le demonstrez tuturor că am valoare. Va fi un meci greu, dar sunt sigur că-l vom câştiga“, a declarat ieşeanul Alex Marin, pentru GdS.

Damila, gata de un nou succes

Celelalte două formaţii oltene din eşalonul secund vor evolua sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, Damila urmând să joace la Drăgăşani cu FC Bihor, în timp ce CSM Vâlcea va primi vizita celor de la Voinţa Sibiu.
Patronul Damilei, Dan Niţu, speră ca oboseala după jocul de Cupă, cu Petrolul, să nu se resimtă la partida cu FC Bihor. „E un meci foarte greu, mai ales că şi jucătorii noştri vor fi puţin obosiţi, vor juca trei meciuri în şapte zile, dar sperăm să scoatem maximum şi să nu primim gol, să mergem pe această linie. Obiectivul nostru în campionat este clasarea pe locurile trei-şase şi cred cu tărie că suntem în primele şase echipe din serie. Nu am un secret, dar suntem foarte serioşi, avem o echipă bună, un antrenor bun, ce am promis am dat. Cred că, după aceste victorii, am fost luaţi deja la ochi, aşa a fost şi în Liga III-a, adversarii nu ne-au băgat în seamă, că suntem de la Măciuca, noi ne-am văzut de treabă şi am promovat, dar trebuie să dovedim şi apoi să vorbim“, a spus Dan Niţu, conform liga2.ro.
La rândul său, antrenorul CSM-ului, Constantin
Schumacher, speră să obţină, în jocul cu Voinţa Sibiu, primul său succes pe banca alb-albaştrilor: „Va fi un meci greu, Voinţa are o organizare bună, are un antrenor care a făcut performanţă la această echipă, care cunoaşte majoritatea jucătorilor şi ştie ce să ceară de la ei. Sper ca, după două eşecuri, echipa mea să îşi arate adevărata valoare şi să joace la un nivel înalt. Atmosfera este bună, jucătorii trebuie să demonstreze şi să joace. Cu cât vor juca mai bine, lumea din tribună îi va susţine şi le va fi mai uşor să plece“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS