11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCFR Cluj începe o nouă aventură în Ligă

CFR Cluj începe o nouă aventură în Ligă

Campioana României, CFR Cluj, va debuta astăzi în noua ediţie a Ligii Campionilor, urmând să evolueze de la ora 21.45 (Digi Sport 1), în deplasare, contra portughezilor de la Sporting Braga, partida făcând parte din grupa H. Antrenorul Ioan Andone a anunţat că nu va juca defensiv în Portugalia, iar titularizarea lui Luis Alberto, adus în această vară chiar de la Braga, pare să fie surpriza tehnicianului pentru lusitani. „E o onoare să joci în competiţiile europene. Nu vrem să facem România de râs“, a punctat Andone, înainte de plecarea spre Portugalia. „Dacă joc, voi da totul pe teren, chiar dacă ultima dată am evoluat la adversarul nostru de miercuri. Am vorbit, înainte să vin aici, şi cu Beto, care acum îmi va fi adversar“, a zis Luis Alberto.
Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, le-a transmis colegilor să joace la victorie: „O ştiu pe Braga, fiindcă urmăresc campionatul Portugaliei. Este o echipă bună, dar cred că ne putem lupta cu ei de la egal la egal. Eu chiar îmi doream să picăm cu o formaţie din Portugalia. Grupa e bună şi ar fi păcat să nu forţăm o calificare în primăvara Ligii. Jucăm în Europa şi nu vom face România de râs“.
Partida Sporting Braga – CFR Cluj va fi condusă de o brigadă de arbitri din Danemarca, avându-l la centru pe Peter Rasmussen şi ca asistenţi pe Henrik Sonderby, Lars Rix, Kenn Hansen şi Michael Tykgaard. Arbitru de rezervă a fost desemnat Lars Hummelgaard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS