14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSorana a eliminat-o pe Lisicki

Sorana a eliminat-o pe Lisicki

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cîrstea a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-2, după o oră şi 44 de minute, pe Sabine Lisicki (Germania), cap de serie numărul 16 şi poziţia 23 în ierarhia mondială. În turul doi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Anna Tatişvili (Georgia), locul 73 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-0, de Stephanie Foretz Gacon (Franţa), poziţia 86 în clasamentul mondial. Alte două jucătoare din România au avut prestaţii extraordinare luni seară, la New York. Simona Halep şi Edina Gallovits s-au calificat şi ele în turul doi, după victorii confortabile. Halep a învins-o cu scorul de 7-5, 7-6, după aproximativ două ore, pe Iveta Benesova (Cehia, 63 WTA).
În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Nadia Petrova (Rusia), cap de serie numărul 19 şi locul 22 WTA.
Edina Gallovits s-a impus, tot în două seturi, în disputa cu S. Voegele, scor 7-5, 6-4. În runda secundă, Edina va da piept cu Samantha Stosur, cap de serie numărul 7 şi câştigătoarea de la anu a competiţiei de la Flushing Meadows.
Tot luni, Alexandra Cadanţu, locul 68 WTA, a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-3, de Aleksandra Wozniak (Canada), poziţia 48 în ierarhia mondială. Şi Adrian Ungur a fost învins, luni, de germanul Daniel Brands, jucător venit din calificări, în runda inaugurală. Brands s-a impus în trei seturi, scor 7-6, 6-4, 7-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS