17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii îşi continuă marşul în Liga I

Pandurii îşi continuă marşul în Liga I

Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi 3-2
Stadion „Municipal“, spectatori: 6.000.
Au marcat: Maxim ‘19- penalti, Karim ‘72, ‘90+2 / Iorga ‘62- penalti, Inkango ‘90.
Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Mamele, Al. Vlad – Nistor, Răduţ (‘65, Karim), Voiculeţ – Maxim (‘80, Al. Grigoraş), Matulevicius (‘66, Lemnaru), Ibeh.
Antrenor Petre Grigoraş.
Oţelul: Brăneţ – Râpă, Sg. Costin, Benga, Ljubinkovici – Giurgiu, Neagu (‘80, Punosevac) – Inkango, Viglianti (‘46, Băjenaru), Stromajer (‘58, Iorga) – Pena.
Antrenor Dorinel Munteanu.
Cartonaşe galbene: Matulevicius ‘6, Karim ‘ / Viglianti ‘22, Pena ‘23, Giurgiu ‘70, Benga ‘86.
Au arbitrat: Al. Tudor – A. Oniţa, I. Radu.

Gorjenii au trecut un test extrem de important luni seară, reuşind să învingă Oţelul lui Dorinel Munteanu la capătul unui joc spectaculos

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii I. „Ploaia“ de goluri a început-o pandurul Maxim, în minutul 19, care a transformat un penalti dictat de Alexandru Tudor după un fault al portarului Brăneţ asupra lui Mihai Răduţ (1-0). Moldovenii au beneficiat şi ei de o lovitură de pedeapsă din partea lui „Brad Pitt“ Tudor, Mingote a respins în faţă un şut al lui Iorga, apoi l-a faultat pe Pena în careu. Laurenţiu Iorga a transformat cu precizie şi a restabilit egalitatea (1-1, ’62). Oltenii s-au ambiţionat şi au preluat din nou conducerea în minutul 72, Karim Boudadjine reuşind un şut de senzaţie, la vinclu (2-1), spectatorii din tribune izbucnind în aplauze. Replica nu s-a lăsat aşteptată, oţelarii au marcat în minutul 90, prin Inkango, care a strecurat mingea pe sub portarul Mingote (2-2), şi Dorinel Munteanu se pregătea să se bucure de punctul obţinut la Târgu Jiu. Calculele tehnicianului gălăţenilor au fost spulberate de Karim, jucătorul francez izbutind o nouă execuţie de efect, aducând victoria pandurilor.

Grigoraş, fericit

La finalul partidei, antrenorul oltenilor, Petre Grigoraş, s-a arătat încântat de victoria obţinută, dar, mai ales, de golurile reuşite de Karim Boudadjine. „De mult nu am văzut execuţii atât de frumoase. Mă bucur că am reuşit să câştigăm şi noi. Ştiam că va fi un meci greu. Am reuşit o victorie mai mult decât importantă şi frumoasă. Adversarii trebuie să fie atenţi la Boudadjine, dar şi noi, să ştim să-l folosim“, a declarat Petre Grigoraş la Dolce Sport. „Nu comentez arbitrajul, Tudor a fost mai aproape, dânsul a luat deciziile cum a crezut de cuviinţă“, a completat tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu.
De partea cealaltă, preşedintele Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Alexandru Tudor, dar nu a „ştirbit“ victoria pandurilor: „Băieţii au alergat foarte mult, dar, din păcate, şi arbitrul a contribuit la pierderea celor trei puncte. Chiar dacă nu obişnuiesc să comentez arbitrajul, Tudor a greşit în această seară la faza penaltiului. Felicit gazdele. Sunt echipa care joacă cel mai frumos fotbal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS