14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBobocel, record personal în Suedia

Bobocel, record personal în Suedia

Severineanca Ancuţa Bobocel a obţinut cel mai bun timp din carieră la 3.000 de metri obstacole – 9 minute 25 de secunde 70 de sutimi, în cadrul etapei de Diamond League de la Stockholm, desfăşurată vineri seară. Eleva lui Marin Istrate a terminat a cincea cursa de 3000 de metri obstacole. Prima a fost rusoaica Yuliya Zaripova, campioana olimpică de la Londra, cu 9:05.02, cea mai bună performanţă în acest an.
„Am fost la start cu primele opt de la Jocurile Olimpice, au fost doi «iepuri» pentru rusoaică să facă record mondial, dar nu a reuşit. Auzind ce mă aşteaptă, am zis «acum este momentul meu». Şi am reuşit un nou record personal. Sunt aşa fericită şi mă bucur că pot zâmbi din nou, după ce credeam că totul s-a terminat şi că nimic nu îmi mai poate da încredere să merg mai departe. Mi-am dovedit singură că, dacă vrei cu adevărat un lucru, vei reuşi!“, a spus sportiva de 24 de ani.
La Jocurile Olimpice de la Londra, Bobocel a ratat cu puţin calificarea în finala probei de 3.000 de metri obstacole, fiind la aproximativ două secunde distanţă de ultimul loc ce ducea în finală. Ancuţa a înregistrat atunci timpul 9:31.06.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS