10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă o achiziţie pentru SCM, Andreea Dincu

Încă o achiziţie pentru SCM, Andreea Dincu

Handbalista transferată de la Constanţa la Craiova va pleca astăzi împreună cu lotul SCM la un turneu de pregătire în Germania

Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei feminine de handbal SCM Craiova, a transferat marţi o jucătoare valoroasă, Andreea Dincu (foto), o jucătoare de 22 de ani care evoluează pe postul de extremă dreapta. Andreea este constănţeancă şi vine de la formaţia din oraşul său natal, Neptun Constanţa, care a retrogradat în Divizia A la finalul sezonului trecut.
Noua extremă a oltencelor şi-a trecut în luna iulie în palmares titlul de vicecampioană mondială universitară, în Brazilia, acolo unde din echipa României a făcut parte o altă jucătoare de la SCM Craiova, Mihaela Pătuleanu, şi ea fostă componentă a echipei din Constanţa.
Jucătoarele craiovene vor pleca astăzi la un puternic turneu de pregătire în Germania, unde vor participa echipele Thuringen HC (Norvegia), Bayern Leverkusen (Germania), Handball Metz (Franţa), Byasen Trondheim (Norvegia) şi HC Zalău.
„Este un turneu de pregătire foarte important pentru noi, din toate punctele de vedere. Am mai adus o jucătoare în lot, Andreea Dincu. Echipa prinde contur, iar acest turneu este mai mult decât binevenit. Este un turneu în urma căruia nu avem decât de câştigat“, a spus antrenorul Bogdan Burcea.
În programul de pregătire al echipei craiovene mai sunt incluse, după turneul din Germania, alte două turnee, după cum urmează: Cupa Craiovei (25- 26 august) şi un turneu la Zalău (29-31 august).
Noul sezon al Ligii Naţionale va debuta pe 6 septembrie, iar SCM Craiova va disputa primul meci în deplasare, pe terenul formaţiei CSM Ploieşti.

Americanul Bureau, al cincilea stranier din echipa de baschet

Şi echipa masculină de baschet de la SCM Craiova a achiziţionat un jucător, americanul Travis Bureau. Acesta s-a aflat în pregătire cu echipa din Bănie, condusă de Andelko Mandic, şi l-a convins pe antrenorul sârb că merită să fie păstrat în lot. Bureau are 23 de ani, măsoară 2.01 metri, evoluează pe postul de fundaş şi se află la prima experienţă în Europa. După transferul lui Bureau, SCM Craiova are în lot şase străini: LeVar Seals, Darko Harbus, Rade Dzambic, Ivan Miskovic şi Bureau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS